Angajații de la cântarul din Vama Nădlac II, săltați de DGA

Agitație mare, marți dimineață, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, anunță Aradon.ro

Jurnaliștii au relatat că cei de la Direcția Generală Anticorupție-Serviciul Județean Arad instrumentează un dosar de luare de mită în care peste 40 de angajați ai Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara sunt acuzați că luau mită de la șoferii de automarfare care trebuiau cântăriți la ieșirea și intrarea în țară.

Pe de altă parte, Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a transmis, marți dimineață, că la nivelul instituției se efectuează cercetări într-un dosar penal faţă de 47 de suspecţi, angajaţi în cadrul CNAIR, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită în formă continuată.
„În cauză , la data de 13.02.2024 , s-au efectuat percheziţii imobiliare la 2 locaţii din cadrul A.C.Î. Nădlac 2 – Toneta nr. 1 şi 2. Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul D.G.A. Facem precizarea că efectuarea urmăririi pennale faţă de suspecţi nu este de natură a înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului.

Marţi s-au efectuat s-au efectuat percheziţii imobiliare la două locaţii din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Nădlac 2 – Toneta nr. 1 şi 2, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad transmis, marţi, presei.
Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

4 Comentarii

 1. Asta de la Vama fac bani si din piatra seaca, ii doare pe ei in kur de interesele statului(bugetului). Imi spunea o sotie de vames turc ca, doi ani la vama, faci avere pentru 2-3 generatii. Ai nostrii ii copiaza pe turci..

 2. Buna ziua,
  Cat de tradator sau sa-ti urasti patria, tara, familia, Biserica, pe conducatorii Romaniei daca in calitate de angajati in ierarhia statului de drept in zona de colectare a banilor atat de necesari Guvernului acestia saboteaza calificat, cu intentie si in deplina cunostinta de cauza, similar structurilor de tip mafiot, exact cei care ar trebui sa colecteze taxele si impozitele aferente la bugetul de stat la Romaniei !!!????
  Sau poate ca la nivelul conducerii institutiilor statului roman sunt anagajate, promovate si mai ales protejate – dupa tiparul celebrului baron de la PNL Prahova – cu acel mizilic de spaga de 16 milioane de euro pentru un ciot de autostrada la Misil, exact acest model de conportament anti-national si cel mai vadit dispret in materie de suprematia legii nationale si a interesului statului roman in prezervarea drepturilor stipulate in Constitutia Romaniei.

 3. ganditi-va , de cati ani se practica sportul asta si pe unde si la cine a ajuns malaiul achizitionat in 34 ani ..!

 4. Doar întreb:
  – Sunt și partenerii unguri de la granița(lucrează împreună) săltați și arestați sau doar românii?
  Răspunsul vi-l dați singuri fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.