Angelina Jolie, certată de tată din cauza Israelului

Tatăl Angelinei Jolie, Jon Voight, se declară foarte „dezamăgit” de fiica sa după ce aceasta a acuzat armata israeliană de uciderea „deliberată” a unor copii în atacurile aeriene din Gaza.

Actorul Jon Voight susține că fiica sa „nu înțelege onoarea lui Dumnezeu” . Într-un videoclip postat pe Instagram, Voight, în vârstă de 84 de ani, nu s-a abținut cu criticile sale la adresa fiicei sale Jolie, spunând: „Sunt foarte dezamăgit de faptul că fiica mea, ca atât de mulți, nu înțelege onoarea lui Dumnezeu, adevărurile lui Dumnezeu”.

Jolie, fost trimis special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați, a acuzat Israelul că „a bombardat în mod deliberat copii, femei, familii, lipsiți de hrană, medicamente și ajutor umanitar”, încălcând legea internațională.

Ca răspuns, Voight a spus că a fost „dezamăgit” că fiica sa nu înțelege că obiectivul Hamas „este să anihileze țara evreilor”.

„Este vorba despre distrugerea istoriei pământului lui Dumnezeu, a Țării Sfinte, a pământului evreilor. Aceasta este dreptatea pentru copiii lui Dumnezeu din pământul sfânt”, a continuat Voight.

„Armata israeliană trebuie să-ți protejeze solul, poporul tău. Acesta este razboi. Nu va fi ceea ce crede stânga, nu poate fi civil acum.

„Israelul a fost atacat de teroare inumană asupra bebelușilor, mamelor, taților, bunicilor nevinovați”, a menționat Voight.

Voight a cerut lui Jolie să-și reevalueze opinia despre rolul Israelului în război: „Hamas și această înșelăciune a guvernării lor îi distruge propriul popor”, a adăugat el.

El a salutat, de asemenea, „marele eroism” al poporului evreu în fața unei serii de tragedii de-a lungul istoriei, de la Holocaust la recentul „Holocaust de la Hamas”.

Voight s-a căsătorit cu mama lui Jolie, actrița Marcheline Bertrand, în 1971. Perechea a avut doi copii, James, născut în 1973, și Angelina, în 1975, dar au divorțat din cauza unei relații extraconjugale a lui Voight.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

14 Comentarii

 1. Israelienii n-au bombardat în mod deliberat copii. La ce le-ar folosi? Da, au murit mulți copii și asta e groaznic, dar asta s-a întâmplat pentru că părinții lor nu au plecat din zona de război sau, poate nu i-au lăsat cei din Hamas. În 7 octombrie însă, ordinul teroriștilor a fost ” omorâți cât mai mulți”. Așa că, eu îi dau dreptate lui Voight.

 2. Dumnezeu nu omoara oameni .
  Diavolul omoara pentru ca uraste lumea. Doar americanii si rusii pot rezolva problema stabilind granite la 2 state. Evvreii fac crime si genocid. Actorul a avut regizori evvrei si a ramas sclavul lor.

 3. Deliberat improbabil, cu indiferenta sau nepsare da. Madama sa zica alta chestiune.
  La Putin s-a putut pune in miscare tot vestul tribunale nerecunoscute de guvernul american bune de emis mandat sa-l aresteze pe Putin. Pe Bibi Netanyahu nici macar sa-l intrebe de ceva.
  Nu doar pentru „activitatea” de acum, in acest an.

 4. Stafidita face orice sa ramana in carti…A inceput ca dama de consumatie si a continuat ca actrita de duzina a regizorilor, dupa care a dat lovitura cu Pitt pe care l-a smuls dintr-o familie reusita…A populat noua familie ca pe o Arca a lui Noe… Cum poate semidocta sa reprezinte o ORGANIZATIE Comintern? Le face reclama monstruoasa hamasistilor care sacrifica de DECENII copiii palestinilor!!! Cateva sute cand AU BOMBARDAT SPECIAL UN SPITAL pentru a PROSTII PROSTII…Corveta buzata nu se intreaba: De ce sute de mii/MILIOANE de palestinieni au ENIGRAT IN INTREAGA LUME in ULTIMII 50 de ani? Pt ca u vrut sa scape de TERORISTII ISLAMICI Fatah/Hamas/Izbolah care le TRANSFORMAU/LE TRANSFORMA COPIII in BOMBE VII si IENICERI!!!
  Manifestatiile „palestiniene”, de fapt in general musulmane din Vest demonstreaza EFICIENTA PROPAGANDEI FALSE SOVIETO-PERSANE!!!

 5. Charlie, daca Angelina este un nimeni realizezi ca tu nici nu existi!

 6. @ Charlie- ca de fiecare data, scurt, la obiect și cuprinzător. Uneori lași impresia ca mergi prin șanț, alteori prin baltoaca și de cele mai multe ori ca mergi asa ca să nu stai.

 7. Cata răutate arată mutra acestui domn ?Cred ca doamna realizeaza ca evreii cinstiti nu pot fi asimilați cu criminalii de război . Respect doamna !

 8. Care-i onoarea lui Dumnezeu ? De ce-i blasfemiaza numele Creatorului ?Crimele nu pot fi asociate cu Dumnezeu !Inteleg ca hamasii sunt in tuneluri,sa-i inunde dar copii ce vină au, sau asasinarea lor este deliberată?

 9. Daca ai un tata IDIOT,nu este obligatoriu ca si fica sa semene cu tatal!.

 10. DOAMNA Angelina Jolie înțelege foarte bine ceea ce mulți alții nu înțeleg sau n vor să înțeleagă și anume că Israelul are drept obiectiv să anihileze Țara Palestinienilor, și nu invers. De fapt avem o variantă a teoriei naziste a „Spațiului vital” (în germană: Lebensraum), care a justificat începerea WAR II. Cum să anihileze „prăpădiții” de palestinieni, care nu au țară, nu au stat, puterea militară, economică, politică, mediatică a Israelului, mai ales că acesta se bucură de sprijinul necondiționat al unor mari puteri, în frunte cu SUA, care domină situația prin forță. Puțini sunt cei care „îndrăznesc” să se opună. să fie deschis de partea amărâților de palestinieni. Toți condamna atacul din 7 octombrie, dar nimeni nu vrea să constate, să arate ce a determinat acest atac. Să fie numai plăcerea de a ataca Israelul ?. Nu cred așa ceva. Numai disperarea profundă a acestei populații năpăstuite poate explica participarea miilor de palestinieni la atacuri 100% sinucigașe. Să fie aceștia chiar așa iubitori de moarte încât să meargă în alai la moarte ?. Să nu mai existe măcar instinctul de conservare a speciei umane, încât să preferi moartea ?. Numai disperarea, lipsa de speranță, de certitudinea că totuși pot exista și alte căi de rezolvarea probelelor lor. Jos pălăria, DOAMNĂ Angelina Jolie, ar trebuie să existe mult mai mulți să-i apere pe cei căzuți la pământ.

 11. Din tată idiot ce să scoți iar Angelina e pentru reclamă cu copiii palestinieni când de fapt toți americanii spurcați sunt cu sioniști. Unde ești tu Adolf..!?

 12. Înainte de a începe să-i condamnăm pe unii sau pe alții, ar trebui să ne întrebăm cum a fost posibil ca un stat înarmat până-n dinți, cum se spune și păzit de o armată dotată cu cele mai sofistificate mijloace de apărare, s-a dovedit iată că și de atac , reușește să pătrundă ca-n varză în Israel, fără să întâmpine nici un fel de rezistență timp de câteva ore bune ! 😎
  Dacă suntem curioși aflăm că doar cu câteva zile în urmă , toate forțele militare din acea parte a Israelului au fost duse în direcție opusă, West Bank, dar și un festival a fost mutat tot cu puțin timp în urmă în sens invers, adică chiar în zona unde au avut loc atacurile.
  Dacă mai observăm că odată cu 7/10 toate manifestațiile împotriva lui Bibi care scoteau milioane de antisemiți în stradă, că doar evrei nu le poți spune, devreme ce unii-i cereau lui Bibi nu numai plecarea, demisia, ci chiar și capul, au încetat brusc . E drept că și acum mai sunt ceva răzleți care mai cer plecarea lui și chiar încetarea luptelor în Gaza și atunci se pare că au dreptate conspiraționiștii care spun și arată cu multe alte date în plus , că întreaga acțiune a fost aranjată, cu sprijinul creației proprii Hamas, pentru a :
  – evita căderea guvernului Netanyahu;
  – lichidarea capilor ce conduceau protestele ;
  – să le tragă o spaimă strașnică tinerilor lgbtiști ce participau la un festival cu a cărui scopuri și comportamente dubioase, un ultranaționalist habotnic ca Bibi nu putea fi de acord !
  Că unii zic că sub fâșia ce-a mai rămas din ce-a fost odată Palestina s-ar afla niște zăcăminte uriașe de petrol și gaze, că se pregătește venirea lui Mesia și instaurarea unui stat global cu capitala la Ierusalim aproape că nu mai contează, cum zic ăștia că contează dacă ai patru sau cinci ani mai mult decât cel violat :
  Cu patru ani mai mare e legal, cu cinci faci pușcărie. Dacă nu ești de-ai lor 😎

 13. Evreii zic ca sint fii alesi lui Jehova. De asta deduc ca pot sa se stearga fund cu restul oamenilor. Dar, ma intreb, daca Jahve ii iubeste atita, de i- a dat o tara in care sint numai roci si nisip? Putea sa-i daruiasca o tara frumoasa, plina de verdeata, riuri, lacuri si goala. Nu Palestina, care era deja plina de arabi cind au ajuns evreii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.