Angi Șerban: În caz că dau de dracu’…

Cum gândește și cum scrie celebra protestatară #Rezist Angi Șerban? Ei bine, trageți concluziile singuri.

Angi Șerban a postat un mesaj pe Facebook cu ocazia zilei de naștere a colegului său de proteste Marian Ceaușescu. Iată-l:

Eu am o gașcă de băieți d’ăstia cu cwaé, unul dintre băieții ăștia cu care mă iubesc eu altfel decât amoros e Ceausescu Marian!
Sunt o norocoasă, în caz că dau de dracu’, să vedeți brigadă ce am! De-aia nici nu cred că are cineva curaj să se ia pe bune de mine!
Azi e ziua d3hrbhédhéoolui! Ne-am sunat, ne-am dat loviță de dimineață, dar trebuia să mă exprim și pă interneturi pentru că e mare gradu’, vorba aia!
Te iubesc, bă!
Să trăiești mult, și tot atât de mult să mergi și la vânătoare după ăștia!
Să fii sănătos, fericit, norocos, că iubit știi și tu că ești! La mulți ani!
Foto: Facebook
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8534 Articole
Author

20 de Comentarii

 1. Ioano, asta nu e stire! Nu intereseaza pe nimeni prostiile tutei si nici ziua de nastere a golanului protestatar de serviciu.

 2. Ca în bancurile cu Chuck Norris, dracul da de Angi Șerban (și cere azil politic în Rai)

 3. Cum unii intelectuali au murit sau au emigrat, s-ar fi putut crede că în RO nici nu mai există opoziție.

 4. Scrierea poate fi foarte bine textul unui cântec al unui cântăreț cu repertoriu Gheboasa. Ar produce cântat la ziua de naștere a unor fete și băieți de lumea bună, cu haine firmă și bani de ocupat primele rânduri la concerte mamut, aceeași frenezie de grup ca și: Dă-i țiganca, dă-i țiganca, dă-i țiganca. Rupe banca, Rupe banca, Rupe banca… Ai noștrii TFL-iști la privat învață / S-ajungă prim miniștrii ca și Câțu.

 5. Ce stire senzationala. Pentru ca lumea nu se va termina azi, maine stacheta Cotidianul va cobora si mai jos. Unde? Nu stim pentru ca sí imaginatia noastra are limite. Dar vom afla de maine incolo. Vai de noi.

 6. Asta-i generația pro! Editat intre doua TIR-uri pe autostrada! Succesuri,fa!

 7. Gheboasa asta ieducata de top este etalonul impostorilor untoldisto-useristi. Pe cand candidatura ei la europarlamentare ?

 8. Rușine Cotidianul!…nu credeam c-o să apuc să citez așa ceva…

 9. …asadar, au aflat si unii troli ce-i asteapta dupa alegeri!…iar brigada i-o vom cunoaste cu siguranta, care la jilava, care la targsor!…mai este putin….foarte putin!…

 10. Cica vor fi interzise cumpărăturile „cas” peste 2.000 de lei! Să-i văd atunci pe hoți cum justifică banii de pe card! Felicitări Ciolacu cu bani „cas” la chept!

 11. Ce remarca „eu am o gașcă de băieți d’ăstia cu cwaé” dar la sorosisti se poarta si fara? Majoritatea.

 12. Nu m-ar mira ca in cativa ani sa aud ca a ajuns ministrul justitiei sau prim- ministru. Oameni ca ea se cauta momentan pentru a fi numiti in politica

 13. Un psiholog ne ar putea spune multe din această postare.Si se explica astfel ce fel de oameni recrutează sorosistii.

 14. Dacă babuinii civici se gratulează drăgăstos, înseamnă că le-au intrat marafeții pentru beculelile din sesiunea toamnă-iarnă.
  Legea fiscală, legea off shore trebuie beculite corespunzător. Pă driapta.

 15. Drogati handicapati !De ce nu sunt testati de fiecare data cand au ei chef sa protesteze fara niciun sens?De ce ei au cohones iar cei care ar trebui sa-i castreze nu au cohones ???

 16. PARASUTA ARE LIMBAJ SI DESCHIDERE LA PRESA! A AJUNS SA ISI PUBLICE FELICITARILE …ORICUM A DAT DE DRACU, DAR NU STIE CA GASCA TE LASA CAND DAI DE DRACU…FACUTA DE CREIERI SI FARA BUSOLA IN VIATA…CREATIA A AJUNS CREATURA…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.