Aniversare amară pentru Răzvan Lucescu

Duminică seară, PAOK Salonic a jucat acasă în campionatul Greciei cu Olympiakos Pireu, fanii umplând până la refuz tribunele stadionului Toumba, convinși că vor asista la o evoluție de top a alb-negrilor. Nimeni nu a putut anticipa dezastrul de la finalul acestei partide, mai ales că PAOK era clar echipa cu un parcurs mult mai bun decât adversarul în acest sezon. PAOK se bate la titlu cu cele două mari forțe din Atena, AEK și Panathinaikos. Din păcate, au fost nevoiți la final să părăsească stadionul extrem de dezamăgiți atât de scorul cât și de evoluția departe de așteptări a echipei lui Răzvan Lucescu, românul abia semnând prelungirea contractului până în 2026, urmând a câștiga în această perioadă peste 6 milioane de dolari! Cel mai afectat de rezultatul negativ a fost chiar Răzvan Lucescu, pentru că, fără voia lor, elevii lui i-au oferit un cadou otrăvit tocmai acum, când pe 17 februarie a împlinit 55 de ani. După meci, Răzvan Lucescu a recunoscut că a fost o seară ratată complet de el și echipa sa, dar cere fanilor să nu dispere, pentru că vor lupta până la capăt pentru a deveni campioni.

”Meciul din acestă seară este dat de rezultat. Așa e fotbalul. Problema noastră de azi este că am fost foarte naivi când am primit primele două goluri, ca să nu folosesc un cuvânt mai dur de atât.

Dacă e să comparăm, noi am avut cu mult mai multe ocazii, diferența este ca ei au reușit să finalizeze de fiecare dată. Acesta a fost meciul de azi, urmează altele. Rezultatul de azi putea fi diferit, ultimele două goluri au venit din cauza unor greșeli în apărare, am lăsat prea multe spații.

Să nu dezbatem prea mult, ăsta a fost meciul. În prima repriză ei au dominat, au avut posesia, noi am jucat fără încredere. În a doua repriză au găsit spațiile și au finalizat meciul astfel”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. nu inteleg de ce cand se vorbeste despre un antrenor lainceput de cariera unii dintre jurnalisti ..vorbesc depre marele antrenor ca apoi sa vina la …orijini…un portar anonym , ajutat de tatal sau care a vazut ca din acest dezaeticulat nu se poate naste un fotbalist de teren si l a plasat in poarta unde greselile se distribuie si mediocritatea poate fi mascata ..apoi antrenorat pe baza de …famelie siiii…trai nineasca pa reputatia …batranului/..cel putin …” s a simtit ” si el sa onoreze omorariile gfratuite care I s au adus???…ti ai gasit ..bronetii si jenerozitatea ori recunostinta..

  2. Haoleu mo!…se moare de necaz!…Săracul e bronzat rău vorba lui munteanu!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.