Antena 1 nu se lasă. Cei trei chefi, ”invitați” la Tribunal

Antena 1  îi dă în judecată pe cei trei chefi  Florin Dumitrecu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, protagoniștii emisiunii ”Chefi la Cuţite”.

Antena Groupa  a înregistrat, joia trecută, câte un proces fiecăruia dintre chefi, la Tribunalul Bucureşti, potrivit  Paginademedia.ro.

Obiectul procesului, menţionat așa cum apare pe portalul instanţelor de judecată, „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”.

Antena 1 vrea să-i oblige,  printr-o decizie judecătorească, să revină în emisiune, pe motiv că refuzul acestora încalcă contractul.

După șapte ani de colaborare,  Antena 1 şi cei trei Chefi  au trecut întrerupt colaborarea,  juraţii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu refuzând să mai participe la filmările pentru un nou sezon, pe motiv de oboseală.

Mona Segall, producătoarea emisiunii, cea care i-a descoperit pe cei trei, spunea că a aflat cu surprindere, cu o lună înainte de începerea filmărilor, de decizia celor trei.

De când a început scandalul, niciunul dintre cei Chefi nu a făcut vreun comentariu pe acest subiect.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

 1. Astia sunt niste circari veritabili la fel ca si slujbasii pocaitului Gadea. La fel sunt si abonatii obisnuiti platiti de Varanul batran.

 2. Pai chiar aceasta Mona Segall a recunoscut ca prin em.America Express a pus in pericol viata participantilor prin Clumbia si aiurea.
  Cine este ea sa faca asa ceva?
  O servitoare a „noului val”,pretinsa regizoare si scenarista,alimentat de Varan si fetele lui in lupta acerba de concurenta cu PRo-tv si alte case de specialitate de manipulare si difuzare de emisiuni stridente,contrafacute si goale de continut la care platesc si manilestii,tiganii pt.promovare „artistica”.
  A recunoscut ca chefi la cutite nu are legatura cu mincarea si nici nu poate avea,ea adugind”diivertisment”si „inveentii”pt.a crea dependenta, cum fac turcii in telenovelele lor.
  Cei 3 chefi dupa ce si-au luat banii,s-or fi saturat de filmat in atitea bazaconii etc.
  Personal nu urmaresc,scriu din revolta fata de atitea rumegusuri „artistice”,televiunile ac.comerciale au ajuns un cosmar ,un negot nerusinat.Una ca Segall se lauda cu „audienta”,bine face plina de bani de la Varan,care pe care intre oficinele de comert inclusiv de carne vie ce au devenit prin concurenta acerba .
  Pompeaza in ele mogulii de toate soiurile, spre incalcare demnitatii umane, „educatia” ce se vrea este un amablaj dezgustator al continutuluisi mai dezgustator.Racolare,amagire,falsitate fata de public si bietii tineri sau maturi ce se expun pt.bani in fata astora pt.ca munca sinstita ,un loc de munca demna,au disparut.
  Asaltul nonculturii,socarea,improvizatia,putori „cultivate”ce nu ce cauta dezvelite si machiate,cu aere de „prezentatoare” ,”artiste si artisti”rizind de un public care il dispretuiesc,lipsite de morala si etica,o industrie bezmetica cu oameni contra oamenilor.Nu toata lumea este dezumanizata cum vor varanul si cameliile lui, lacome,ca toti mogulii tv-ziunilor ,sa nu mai vorbesc de net,munca reala,productiva terfelita si inlocuita cu minciuni,surogate,control mental de joasa speta prin impostura culturala si divertisment opulent.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.