Antrenorul lui Tottenham despre Drăgușin: Nu l-am adus ca titular imediat

Continuă protestele fanilor echipei londoneze Tottenham, acolo unde a ajuns în aceastâ iarnă, transferat de la Genoa., internaționalul Radu Drăgușin.

Până acum însă antrenorul Ante Postecoglou l-a folosit doar pe finaluri de meci de câteva ori iar suporterii sunt indignați pentru decizia antrenorului australian de nu începe nici un meci cu fundașul central român, deșik atât argentinianul Cristian Romero cât și olandezul Micky van Ven nu au avut evoluții foarte bune, greșind grav în câteva rânduri.

În acest weekend Tottenham va juca acasă cu Wolverhampton și fundașul stânga Pedro Porro va lipsi.

Dar acest lucru nu îl ajută cu nimic pe Drăgușin, din nou destinat băncii de rezervă. Dar de această dată Ante Postecoglou s-a decis să spună mult mai mult despre cum vede el rolul românului și din punctul de vedere al echipei naționale veștile nu sunt deloc bune. Concluzia e clară, Radu face parte dintr-un proiect pe termen lung, dar nu a fost adus ca să fie de acum titular.

 Muncește din greu. A venit de la Genoa, unde juca mereu. Dacă era interesat doar să joace întotdeauna, ar fi rămas la Genoa. Când te transferi la un club mai mare, se întâmplă așa ceva, e parte din proces.

Știa asta, de aceea l-am vrut, pentru că știa că e o provocare să vină aici, unde nu avea postul de titular asigurat. Se adaptează. Jucăm foarte diferit față de Genoa. L-am folosit în jocuri și s-a descurcat bine. O zic din nou, nu l-am cumpărat pentru aceste șase luni. L-am adus la acest club de fotbal pentru un proiect pe termen lung.

Am văzut în acest sezon ce înseamnă să rămâi fără ambii fundași centrali. Sper să nu se mai întâmple așa ceva.

Radu este aici pentru a acoperi eventuale probleme și următoarele trei-patru luni, până la finalul sezonului, trebuie folosite pentru a se adapta și a munci din greu.

Este excepțional la antrenamente. Are o atitudine grozavă, se înțelege foarte bine cu ceilalți jucători. Toți jucătorii au văzut ce calitate are și este gata să joace”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.