Antrenorul și-a ieșit din minți: „’Te-n p…a mă-tii”!

Derapaj marca Gheorghe Tadici. Antrenorul de la HC Zalău le-a adresat cuvinte jignitoare  propriilor jucătoare în meciul cu Rapid București din Cupa României, câștigat de echipa sa cu 26-24.

S-a întâmplat duminică, atunci când HC Zalău a câștigat duelul pentru locul 3 în Cupa României, cu Rapid București. În prima repriză, deși echipa sa conducea cu 10-9, antrenorul Gheorghe Tadici nu a fost deloc mulțumit, relatează GSP. În timpul unui timeout, antrenorul echipei din Sălaj a avut o ieșire grosolană.

În videoclipul postat pe pagina de Facebook Handbal România, se aude cum Tadici strigă „’te-n p***a mă-tii”, „dobitoacele dracu’”,  „să vă ia dracu’”.

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

11 Comentarii

 1. După cîte-am trecut prin viață, dacă-i de ales între o înjurătură cinstită și vorbe pe la spate sau amenințări și șantaj cu vorbe considerate frumoase, culte, aleg, fără a sta pe gânduri, înjurătura.
  Iar Tadici așa a vorbit de cînd e el.

 2. Asta-i tineretul bovin rezist de astăzi care vrea numai bani fara sa munceasca! Felicitări Tadici!

 3. Ca să-l parafrazăm pe Tadici – un dobitoc și un măgar, de prea mult timp tolerat pentru ieșirile și vocabularul de șatră pe care-l folosește de atâta vreme.
  Omu bun e și nebun .
  Prea multă toleranță dăunează grav societății.

 4. Injuratura din vestiar aduce avantajul de pe Tabela de marcaj

  Poate daca nu injura scorul ar fi fost 24 – 26 .

  PS_ din pacate lb romana contine nepermis de multe injuraturi .
  Propun ca injuraturile sa fie in Lb brusseleza , engleaza , americana si mai ales olandeza ( neerlandeza).

  hab die holle – olandezi

 5. „Antrenorul și-a ieșit din minți: „’Te-n p…a mă-tii”!”
  Mai informaţi-vă. Din videoclip se vede clar că Tadici tocmai citea din Cotidianul o postare a Marelui urSulache. Asta e, omul a avut o ieșire perfect normală.

 6. Un maidanez ales ca antrenor de caposii executanti a tot ce inca exsta in Romania. Indiferent de vocabularul folosit de fete/femeile din echipa, fiind un barbat exemplar si antrenor al echipei, nu are dreptul sa jucneasca sau injure! El este antrenorul si exemplul pentru cei din jur si ma refer la echipe sportive care trebuie sa aiba mentinut echilibrul si linistea in echipe! Un tablou cu mecla acestui individ, poate fi plasat intrun loc unde trec cetatenii si printrun scuipat il vor plasa in categoria ASA NU!

 7. Eu nu l-as acuza prea tare. Este normal sa te lase nervii cand este un meci cu miza mare. Si olimpicile noastre de la gimnastica (pe vremea cand aveam olimpice} au primit injuraturi si palme, dar asta le-a aajutat asa fie olimpice.
  Nimic de pret in sport nu se dobandeste doar cu vorbe alese si cu reverantzuri.

 8. Am văzut meciul…
  Tadici e un tip coleric și primejdios pt cei ( cele ) din jurul sau…
  Dar în primul rând pt el însuși…
  Chiar nu îl trage nimeni la răspundere!?

 9. Foarte bine, sa-l traga la raspundere, sa-i faca si dosar penal, ca asa i-am tras la raspundere si pe Octavian Belu si Mariana Bitang si dupa aceea n-am mai avut olimpice la gimnastica.
  Din cauza unei fufe care nemultumite ca o puneau la munca.

 10. Tadici a fost poate un bun antrenor, ca om insa si mai ales ca si educator lasa mult de dorit Arre si el deja o varsta si cred ca ar fi cazul sa mai lase loc unor tineri si educati/scoliti antrenori Oricum nu e cu siguranta un model

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.