Antrenorul Sorin Pop a decedat la doar 56 de ani

Fostul campion naţional Sorin Pop, antrenor secund la Ştiinţa Explorări Baia Mare, a încetat din viaţă la doar 56 de ani, a anunţat Federaţia Română de Volei, duminică, pe pagina sa de Facebook. Sorin Pop a jucat în carieră la Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti şi Elcond Zalău, dar şi la VBC Paderborn (Germania) şi Papiron Szeged (Ungaria).

A fost campion al României cu gruparea sălăjeană.

De mai bine de 15 ani era antrenor secund la Ştiinţa Explorări, cu excepţia unui singur sezon.

În 2020, a fost primul antrenor principal al SCM Zalău, câştigând cu echipa de la poalele Meseşului medaliile de argint.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. Condoleante familiei, care sa fie tare, moralmente, si clubului. Altius, citius, fortius!

 2. Cazul cutremurător al Marianei Cetiner, ultima femeie condamnată …
  adevarul.ro › Știri locale › Alba Iulia
  29 nov. 2013 · Mariana Cetiner, o fostă handbalistă, a fost condamnată în 1996 la trei ani de închisoare pentru lesbianism. Femeia a fost ultima persoană care …

  Drama fostei handbaliste Mariana Cetiner: „De antrenor am fost violată, da. Abuzurile au început de la 12 ani”

 3. Dumnezeu să-l ierte!
  Citat: Sorin Pop a decedat fulgerător azi-noapte, în urma unui incident banal, până la urmă. Din câte se pare, actualul antrenor secund al formaţiei Știința Explorări Baia Mare s-a afla alături de mai multe cunoştinţe la un prieten. La un moment dat, tehnicianul ar fi căzut pe nişte scări abrupte şi s-a lovit tare la cap. Lovitura ar fi fost fatală şi nu s-a mai putut face nimic pentru omul de sport. gata
  PS Pt cei ce s-au lăsat prostiți, înfricați și înjectați; dacă ar fi fost să muriți de la injecție, mureați în cîteva ore nu după ani. Nu e decît o altă campanie de înfricare mincinoasă.

 4. Calin spune:
  19 mai 2024 la 17:56
  Povestioara inventta de dumneata nu este adevarata ,nu in felul asta sa produs decesul.De ce va place sa dezinformati oamenii ? Cit despre vacin ,efectele apar in timp ,sistemul imunitar a fost distrus si oamenii pot murii din ori ce .Dumneata nu ai vazut pana acum citi cad si mor asa fara sa fi fost bolnavi de ceva cronic ? In perioada vaccinarii au murit destui din cei care aveau o afectiune mai grava de sanatate .Nu te-ai intrebat motivul pt. care cei care se vaccinau complectau un formular cu toate datele despre sanatatea lor ? La cite vaccinuri facute de oameni si copii in parcursul vietii ,sa mai cerut complectarea acestor date ?

 5. Din ce spune Calin, vedem ce se intampla in casele romanilor construite cu zgarcenie si prostie. Romanii sunt zgarciti cu propria siguranta in propria casa. Nu vor sa mai ocupe inca 2-3 mp cu o scara care sa duca la etaj in siguranta, cu trepte sigure, late, pe care sa nu mori. ROMANI, nu mai fiti prosti. Faceti-va casele sigure sa nu muriti in ele spargandu-va capetele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.