Anunț important pentru pensionari de la Ministerul Muncii

Plata pensiilor către beneficiari, în luna curentă, se va efectua începând cu data de 5 ianuarie, informează Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale(MMSS), într-o postare publicată, miercuri, pe pagina oficială.

„Casa Naţională de Pensii informează că, în luna ianuarie 2024, plata pensiilor la Poştă se face conform convenţiei încheiate între cele două instituţii. Fondurile necesare s-au transmis astăzi către Poşta Română. Astfel, sumele virate vor ajunge în conturile Poştei Române SA, pe data de 4 ianuarie 2024. Iar distribuirea pensiilor pe teren (la domiciliul beneficiarilor) se va efectua începând cu data de 5 ianuarie 2024. Totodată, menţionăm că plata pe card a pensiilor se va face în perioada 11 – 12 ianuarie”, menţionează instituţia.

Ministerul de resort precizează că deschiderea de credite de la Ministerul Finanţelor pentru plata pensiilor în luna ianuarie 2024 s-a realizat din 29 decembrie 2023 cu utilizarea creditelor începând cu data de 3 ianuarie 2024 şi cu încadrarea in limitele lunii ianuarie, anul curent, aprobate de Guvern.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

10 Comentarii

 1. Bha nanacilor!
  Fost-a luna pana acum de 34 de ani in care sa nu fie anuntati pensionarii ca pensiile se vor plati cu intarziere si nu s-a intamplat niciodata asa ceva?
  Stiti povestea aia cu Petrica si lupul? Asta-i povestea moderna, cu pensiile si cu data platii.
  Se pare ca unii nu vor sa uite Capra Cu 3 Iezi si o aplica pensionarilor luna de luna……[Rumburak]

 2. Sa stie tot pensionarul, va dam 13 si va luam 40.
  Cand naiba veti intelege ca in socialism iti luau averea si puneau de o tovarasie. Ei ereau sefii, tu munceai in averea ta iar toamna ei plecau cu carul plin iar amaratii cu bocceluta!?
  Baaa, in lumea asta nimic nu este gratis, nimic nu se face fara munca si lupta.
  Luptati sa va aparati averea, cat o sa o mai aveti!

 3. Ce face un pensionar de rând cu o pensie de 2.000 de lei? Se duce in vacanta in Dubai? Nu! Își cumpără pâine, niste scurmace/ adidasi și medicamente „suplimente”. Aceste produse de baza s-au scumpit cu 100% in ultimile 12 luni de zile și guvernul indexează aceste pensii cu 13,8%. Adicatelea,bogații devin tot mai bogați si săracii tot mai săraci. Succesuri Ciolanu care „ai muncit” și ne vinzi gaura covrigului!

 4. Prima zi de pensie este pe 5 ianuarie 2024 vineri ! Iar a doua zi de pensie este pe luni 8 ianuarie 2024 ! Bine ca am plătit ieri Impozitul pe Casa 145 de lei iar astăzi mi-am luat de Mâncare de 250 de lei pe 9 zile pana in 13 ianuarie 2024 si mai am 100 de lei de Mâncare pe 10 zile

 5. Și care-i anunțul ăla important pentru pensionari ??? Că în fiecare an e la fel.Nu mai poate ministrul muncii de grija pensionarilor, o doare fix în bască. Niște ipocriți guvernanții de orice culoare.Le dați pensionarilor numai firimituri și le luați pîinea întreagă !

 6. In anul 2019 in octombrie mi-a venit Gunoiul de Plata 100 de lei eu nu am stiut de aceasta iar in decembrie 2019 mi-au blocat contul si am pierdut 500 de lei ! In 30 noiembrie 2019 am plătit Gunoiul 100 de lei dar mi s-a cerut de la Fisc Certificat Fiscal ca nu am datorii ! Iar in ianuarie 2020 mi-au deblocat contul ! Asha când aud de Fisc suflu si in Iaurt ! Sa nu am datorii la Fisc ! Si plătesc Impozitul in Prima Zi de plata a anului nou !

 7. Ce vrajala, va dam(de la Buzau) inca 40%!
  Dar mai intai sa ne votati, dupa alegeri mai draga, dupa alegeri!
  Va pare cunoscuta povestea cu morcovul inaintea magarului?

 8. Am plătit Impozitul pe Casa 145 de lei ieri 2 ianuarie 2024 la Bancomatul De Facturi Selfpay de la Market simplu si fără nici o persoana la coada !

 9. Poate citesc anuntul ata si stiristele de la televiziuni, nu stiu ce s-a intamplat cu ele in noaptea de revelion dar au luat-o razna, par panicate si prezinta numai stiri false de zici ca sunt elevele crainicului de la CBS din 30 octombrie 1938. Numai ca la CBS se prezenta cartea ,,Razboiul lumilor”. Stiristele din Romania se intrec sa prezinte orice stire falsa pentru induce panica in randul populatiei, parca ar fi intr-o competitie intre canalele TV, precum in filmul ,,The Hunger Games”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.