Anunț șoc în Dosarul Generalilor

Anunț șoc în Dosarul Generalilor. Omul de afaceri Cătălin Hideg cere recuzarea judecătorilor din dosarul în care sunt implicați Florian Coldea și Dumitru Dumbravă!

Hideg nu se ferește să susțină că are „suspiciuni rezonabile privind imparțialitatea completului”.

„Completul 19, constituit din cele doua doamne – judecător Mariana Constantinescu și Corina Ciobanu – erau cunoscute la vremea când dl general Dumbrava, în birou, îmi spunea că la Curtea de Apel <> și că o să obținem acea suspendare de doi ani și 8 luni pe care mi-o promiteau. Deci, atât eu, cât și dansul (Dumbrava – n.r.) la vremea respectiva știam despre acest complet, lucru care pe mine , de fapt, mă duce cu gândul că acesta era completul care trebia să îmi ofere acea OPTIMIZARE pe care dânșii mi-o promiteaU”, a declarat, joi, Catalin Hideg, citat de Realitatea tv.

El a precizat că cei doi generali i-au spus „că la Curtea de Apel vom lua o măsură mai blândă și vom obține acea suspendare”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

3 Comentarii

  1. ne spune to’arasul hideg cite afaceri a facut patronat de oameni din SRI si dupa multele milioane cistigate, de la cit rest s-a luat cu anumite persoane din SRI si ce a vrut mai precis si nu s-a intimplat? voi credeti ca asta e fat frumos si nu are lipici pe labe?

  2. Să stea relaxat! La CAB-CAP toți judecătorii sunt optimizați. Dar cei mai optimizați dintre optimizați sunt la UM ICCJ şi la UM CCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.