Apariţie surpriză la sediul SRI

S-a dus peste SRI. Protestatarul Marian Ceauşescu s-a deplasat duminică la sediul SRI, nedumerit că serviciul nu a avut vreo reacţie la anchetarea generalilor (r) Florian Coldea si Dumitru Dumbravă.

„Deviza SRI Patria a priori. Îi este afectata imaginea.
S.R.I când ieși cu un cominicat de presă referitor la audierea genrral (r)Coldea Florian Mihail, prim-adjuncr SRI din anul 2005 și general (r) Dumitru Dumbrava, șef al Direcției juridice SRI foști angajați, pentru infracțiuni de corupție, jantaj etc”., a transmis protestatarul, printre altele.

Urmăriţi VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

22 de Comentarii

 1. Nimic deosebit, protestatarul, un om oarecare, din popor, s-a dus sa-si ia salariul.

 2. Iar l-ati scos pe Tripilica ? Tara arde si baba se piaptana.Dar probabil ca e mai bun asta sa faca galagie in loc sa iasa parlamentul si preshul sa spuna ceva . Se pare ca nu parlamentul cheama la ordine sri-ul ci invers.Mai rau ca in republicile bananiere. ” Comasatilor” aveti grija -VIN ALEGERILE…. Cr comasare vom face cu voi….

 3. Absolut nici un partid politic,scuzati nici o gasca de derbedei denumiti politruci,nu ia pozitie fata de cea mai mare magarie postrevolutionara.Toti sunt ocupati de dat nutretul rusofob romanilor care stau ca viteii la parta SRI.Ni nici nu vom auzi vreodata ca va fi luata o masura de asanare a acestei mlastini puturoase infectata cu tot ce s-a gasit mai rau prin CIA,FBI si KGB.

 4. SRI trebuie desființat și dați afară toți pt că sunt toți trădători de țară pe lângă hoți, cred că 10% dintre ei dacă și-au făcut treaba e mult spus, au lucrat împotriva României și românilor

 5. Foarte buna acțiunea! Hăituiala escrocilor de lux ascunși în birouri, trebuie simțită din plin de acești nemernici, nu toți dar sunt destui. Acest Ceaușescu, în ziua în care li se va aloca fonduri uriașe acestor securiști, sa meargă să le ceară socoteală sri-stilor, trebuie, daca parlamentul nu își exercită datoria pentru că, au modificat și aprobat tacit, evitarea controlului Sri deși sri e in subordinea parlamentului.

 6. Păi dacă așa s-a primit ordin pe zona lui, adică să fie nedumerit pe lozinci, ce să facă omul, nu trebuie să execute ordinul?
  Ferice de România, vai de capul ei, că se bat securitățile cap în cap, să facă pe placul Cumpărătorului. Care este.
  Da’ în fine, ce vream să zic: de unde și-o cumpăra Ceaușescu ăsta șepcile alea cu cozoroc la spate?
  Că la toate magazinele la care am fost, n-aveau decât d-alea cu cozoroc in față?!

 7. Am inteles cine-i Patria, nu s-a spus cine-i Capitanu’ !!! Boshorogul pensionar general (r) Chelaru se crede Capitanu’ ?

 8. „Deviza SRI Patria a priori.”

  -DOAR americanii folosesc sintagma „a priori”,
  pt. restu Lumii nu inseamna nimic!

  americanii se folosesc de lb. latina cam cum se exprima george clooney in
  O Brother, Where Art Thou? (2000)
  tradus ca ” Marea hoinăreală „;
  americanii au impresia ca sint in buricul Lumii,
  vezi Capitoliul din washington,
  seamana putzin cu Roma dar numai atat,

  White alone, not Hispanic or Latino, 36.3%.

 9. Se a strecurat o noua greseala de eroare.
  Deci a fost nu vorba de Marian Ceausescu (Tiriplica) ci de Nicolae Ceausescu (fiu iubit popor).
  S-a scandat „de ce l-ati impuscat / daca Coldea a furat”.
  Tov Nicolae a opinat ca fraierii au decedat degeaba in 12 89.

 10. Sa nu fim copii si sa avem impresia ca domnul Coldea a facut de unul singur tot ce i se scrie in dosarele lui.El impreuna cu foarte multi din SRI,din ANAF,din justitie sau alte institutii ale statului roman au facut tot ce aflam noi la ora actuala.Ar fi momentul sa se cerceteze toata aceasta retea care a fost condusa de Coldea si alti colegi ai lui si sa raspunda impreuna pt. tot ce au facut.In cazul de fata nu este vinovat doar domnul Coldea .

 11. „Sa nu fim copii si sa avem impresia ca domnul Coldea a facut de unul singur tot”

  tuasu a facut pe persoana fizica, la pensie, simplu ca la Sicilia, a incasat taxa de protectie intr-un grup mafiot de generali, avocati, judecatori, uameni de afaceri, soferi, gospodine. Toti sunt stiuti, turnati, inregistrati, „au cazut pe tehnica si s-au spart (15h) in ancheta” ! Problema este ca nu vor primi o pedeapsa cum vrea lumea. Oricum, el nu mai sta pe aici, Cuasta de Azur scrie pe el (grupul de la Monaco), iar banii sunt inaccesibili justitiei romane. Singurul lucru pozitiv este ca nu mai poate santaja, a inteles tuata lumea sa-l inregistreze si sa trimita totul la Ambasada SUA.
  Din pacate, tuasu analist Cotidianul nu vrea sa faca campanie anti Antonel Mugurash ROG. El stie motivul.

 12. „Sa nu fim copii si sa avem impresia ca domnul Coldea a facut de unul singur tot”

  tuasu a facut pe persoana fizica, la pensie, simplu ca la Sicilia, a incasat taxa de protectie intr-un grup mafiot de generali, avocati, judecatori, uameni de afaceri, soferi, gospodine. Toti sunt stiuti, turnati, inregistrati, „au cazut pe tehnica si s-au spart (15h) in ancheta” ! Problema este ca nu vor primi o pedeapsa cum vrea lumea. Oricum, el nu mai sta pe aici, Cuasta de Azur scrie pe el (grupul de la Monaco), iar banii sunt inaccesibili justitiei romane. Singurul lucru pozitiv este ca nu mai poate santaja, a inteles tuata lumea sa-l inregistreze si sa trimita totul la Ambasada SUA.
  Din pacate, tuasu analist Cotidianul nu vrea sa faca campanie anti Antonel Mugurash ROG. El stie motivul, ca dosarul lui nu-i la SRI.

 13. Se pare ca cineva vrea azi sa scoata USA
  basma curata

  BAH …ati uitat de FBI , cheliosul si chefurile-n vie ale KDRUTZEI acium pusa sa de-a cu vaxxine-n americani ?

  SHALOM ! MAGA ❤️❤️❤️

  (firi pe faza cum castig pariul pe TRUMP … deja Iisraelul si CLENCIUL iudeo-ukran trc in planul 2 … pe bidenisti ii paste electoral ceva si mai surprinzator grav ! 😐 nimic emotional JUST BUSSINESS AS USUAL! PUP !)
  ___________

  INCA ODATA …ce-au facut bastia cu „culoarele lor juridice” a fost nu din capul SARI …DUMBRAVA, sau COLDEA-KODRUTZA ci din capul sperjurilor FBI (aia de-au jurat SPERJUR doar pentru a-l baga pe nedreot pe TRUMP la parnaie …norocu ca „cineva” i-a zis de august-ul cu MAR-A-LAGO !

  Nu sariti pe COLDEA 😀 😀 😀 ca-i de rau cand vine (sigur!) TRUMP !

  MAGA ! BIDENISTI au mizat electoral totul pe-o carte si-au pierdut !
  (spune leakul PENTAGONULUI)

 14. COLDEA&Co a lucrat pentru FBI … stie si KODRUTZA
  deci de ce n.avea voie la ceva (LOBBY!) care-i premis in USA si cu TVA platita ne-interzisin RO ?

  Nu fi invidios pe CAPRA LUI CLODEA saracule …
  (‘ti spun ceva trisst … cat am fost si eu sarac I-AM URAT si eu pe asta …de cand am amici miliardari VAD LUMEA ALTFEL ! Nu te mint ! Senzatia e , atunci cand ai bani destui si N-AI GRIJI ca lumea e totusi CORRECTA! )

  SHALOM !

  (PS: Vinde sau inchiriaza sim tu ce ai mai bun fie si doar puterea de munca , si vei avea ! desi cei nascuti genetic ultra-inteligenti vor culege natural-cauzal mereu spuma OPORTUNITATILOR ! ITI INTLEG INVIDIA DE OM SARAC …si au am trecut prin asta pana am inteles ne-idealist cum functioneaza LUMEA ! MAGA ❤️ TRUMP castiga pentru ca si-a cumparat destepti ! 😉 Aceasi care l-au mai 3301 ajutat odata ! Vizionarii , capabil sa vada CLAR in viitor ! :|)

 15. „Senzatia e , atunci cand ai bani destui si N-AI GRIJI ca lumea e totusi CORRECTA! ”

  MDA !
  De parca n-ar sti tot omu’ asta ! 🙁 Adevaruri banale ! STIUTE ! 😐
  Doar sarcaului si prin saracie invidiosului …ii pute lumea … pan-apuca el la ciolan ! IQ=?

 16. Propunerea mea e sa li se schimbe motto-ul din „Patria a priori” in „Novis temporibus nos” … parca asa e in latina „La vremuri noi tot noi”

 17. Fericirea o trăiești natural și e atât de simplu dacă știi să fii mulțumit pentru puțin întocmai ca și pentru mult… Că acel care nu știe/nu poate să se bucure de puținul curat, NESĂTUL ȘI NEMULȚUMIT își va trăi zilele, și niciodată NU VA AVEA DESTUL, și multul îi va fi lipsă și povară toată viața lui…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.