Aproape 50 de hectare de vegetație au luat foc

Un incendiu de vegetaţie uscată a cuprins, joi seara, o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare, în apropiere de municipiul Tulcea, pentru stingerea acestuia acţionând trei echipaje de pompieri, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ‘Delta’ al judeţului Tulcea.

Pompierii au reuşit localizarea incendiului, eliminând pericolul de extindere a acestuia.

„În aceste momente, trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Tulcea, cu trei autospeciale de stingere, acţionează pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţie uscată, în apropiere de municipiul Tulcea. Incendiul se manifestă pe aproximativ 50 ha, în aceste momente fiind localizat şi nu mai există pericol de extindere”, precizează sursa citată.

Echipajele de pompieri mai acţionează în zonă pentru lichidarea în totalitate a incendiului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.