Arabia Saudită, „moment istoric” la o prezentare de modă

Pentru prima dată în istoria sa, Arabia Saudită a găzduit o prezentare de modă cu modele în costume de baie. Momentul a atras atenția presei internaționale în contextul în care țara e musulmană și ultraconservatoare.

Modelele au prezentat creații ale designerului marocan Yasmina Qanzal.

„Când am venit aici, ne-am dat seama că o prezentare de costume de baie în Arabia Saudită va fi un moment istoric, pentru că era pentru prima dată”, a declarat Qanzal, potrivit AFP.

Prezentarea de modă a avut loc într-un mare hotel de lux de pe o insulă situată în largul coastei de vest a Arabiei Saudite, unde se ajunge doar cu barca sau cu hidroavionul.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

 1. Arabii fac progresuri. Daca nu le-au arestat inca pe toate fetele acelea in chiloti, e bine.
  Problema este ca pe strada nu trebuie sa li se vada parul de sub hidjab. Asta este culmea indecentei harabesti.
  [KktkuM0tz: lingau putinoid convins]

 2. Musulmanii nu e oameni? Dacă ar fi ma gândesc că s-ar putea abține să nu sară cu poola pe femeie dacă ii vede fața sau vreo bucată de piele.

 3. Intr-un loc izolat unde se ajunge cu barca sau avion.

  Si peste o suta de ani le lasa sa-si expuna fatza si peste incs vreo mie si gleznele, in toata tara fara a fi luate la ochi de politia religioasa

 4. Saudi arAbia este in fata occidentului cu 50 de ani ,SLAVA MUSULMANII

 5. Dacă erau costumele alea de baie cu pantaloni pana la glezne și peste un fel de combinezon cu hijab pe post de casca..nu era decât tot ceva tipic muslim

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.