Arest preventiv pentru profesorul acuzat de agresiune sexuală

profesor reținut

Meditatorul de 68 de ani care ar fi agresat sexual o fată de 14 ani a fost arestat preventiv de Tribunalul Bucureşti.

Decizia este definitivă.

Poliţia Capitalei informa, sâmbătă, într-un comunicat transmis AGERPRES, că, la data de 15 februarie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere într-un dosar penal de agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor.

La data de 31 ianuarie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica lui minoră, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de agresiune sexuală, bănuit de comiterea faptei fiind meditatorul ei.

„Cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 4, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că, la data de 31 ianuarie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4 unde desfăşura o şedinţă de pregătire la o materie împreună cu minora, bărbatul în vârstă de 68 de ani, prin constrângere morală – constând în aceea că i-ar fi creat victimei o stare de temere raportată la calitatea pe care o avea, ar fi agresat-o sexual pe aceasta”, arată sursa citată.

Pe data de 15 februarie au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 4, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul infracţiunii de agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. Profesore dadea meditatii de pedofilie.

 2. Tipul e în cel mai fericit caz un mare jeg! Un pork! Însă și justiția e tot pe acolo atat timp cât își schimba deciziile după cum bate vântul, adicăcampaniile de presa și asazisa opinie publica care „lipseste cu desavarsire”. Nu mai zic nimic de alte influențe, mult mai toxice și periculoase pentru o justiție corecta.

 3. CUM ȘI CU CE A AGRESAT-O PE PUȘTOAICĂ? NU CUMVA VENISE SCADENȚA SĂ SE PLĂTEASCĂ MEDITAȚIILE ? ȘI CASĂ NU DEA BANII AU „ORGANIZAT O AGRESIUNE SEXUALĂ” LA CE ÎI TREBUIAU MEDITAȚIE -ADMITEREA LA LICEU E SIGURĂ -ORI POATE AGRESATA ERA PE PANTA CORIJENȚEI? N-AVEȚI IMAGINI ȘI CU AGRESATA CĂ DESPRE CV -NU-I VOIE!

 4. Tot mai multi porci batrani agreseaza sexual femeile tinere sau adulte, deoarece acesti porci batrani sunt intr-o continua stare de excitatie si tensiune sexuala, neavand sa-si reverse mizeria patologica de tensiune sexuala, asupra unei sotii sau partenere. Sunt barbati porci batrani vaduvi, divoratati, parasiti de sotii. Asupra acestor porci batrani trebuie sa fie supravegheati in comunitate,
  mai ales cand sunt in preajma fetelor sau femeilor tinere.

 5. mizerie …alt mod de a discredita profesorii,,,caa meditau si mai cereau si bani ..dupace li se oferea sansa sa practice profesiunea ,,,daaa profesorul a avut un cuvant de spus??cuvantullui nu conteaza??a mai avut omul in lunga sa cariera manifestari de acest gen??…cata eficienta la justitiarii romni..au mi existat si alte dovezi in afara afirmatiei facute de copil??ori dee maicasa …cumva..

 6. Bă Je, eu, pork batran care cunosc o gramada de porci tineri, te asigur ca noi, porcii batrani, avem destui bani ca la anii si potenta unui unui pork batran sa regulam o gramada de gagici super! Bani pe care un pork tânăr nu prea ii are în general. Asta nu înseamnă ca porkul asta, dacă a făcut asa ceva, ar trebui să scape nebelit cu niște ani pe la bulau. La fel și echivalentul tânăr al porcului. Tu de care pork ești? Sau ești cumva vreo scroafa nemulțumită de prestația porkului din dotare? Hai sictir!

 7. ” procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale ”
  -e mai specializat decat dl. prof. dr. viitor academician t.butoi ala cu detectoru de minciuni,
  „polipolipoligraphu”
  (i se trwage de la polimerii lu ceaushescu,elena)

 8. A sarutat-o si pipait-o in zonele intime. Fata nu a acceptat si l-a parat parintilor. In mod sigur porkul batran nu a fost la primul act de acest fel, dar probabil ca alte fete au indurat mizeriile nemernicului si au tacut.

 9. IO CREZ’CA Alde Ieshtia NU mai pot avea Erectziune in Prezentza unei Femei Adulte sau a unei Fete peste 18 Ani.
  Au „Curaj” doar la Pushtoaice
  Au Frica in Oase, ca NU se mai … Prezinta DEMN si VERTICAL … 🙂
  Ca AltFEL NU imi explic Comportamentul …
  O sa il lamureasca Puscariasii ca NU trebuia sa aiureasca un Copil.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.