În Neamț, un arestat a câştigat alegerile

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Tarcău a câştigat alegerile chiar dacă se află în arest preventiv, a confirmat, pentru Agerpres, prim-vicepreşedintele PSD Neamţ, deputatul Ciprian Şerban.

Potrivit numărătorii paralele efectuate de social-democraţi, edilul a obţinut 583 de voturi, în timp ce principalul contracandidat, social-democratul Iulian Găină, are 450 de voturi.

Primarul Manole-Dan Fîrţală a fost reţinut pe data de 22 mai de ofiţerii anticorupţie, fiind acuzat că a luat de mai multe ori mită de la un om de afaceri local.

Pe 23 mai a fost arestat preventiv pentru 30 zile, decizie rămasă definitivă după ce a pierdut recursul.

Manole-Dan Fîrţală a candidat şi a câştigat un nou mandat de primar din partea PNL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Ștampilele in plus, și-au dovedit eficiența! Ai fost in lucru la vedere 3 stampile, și, cu celelalte două, au lucrat pentru menținerea infractorilor in linia întâi.

  2. „Omul de afaceri local”: denuntul l-a scapat de ancheta si puscaria meritate? Plus ca „acuzat c-a luat de mai multe ori mita”: „mai multe ori” sunt de nedovedit. „Omul de afaceri locl” nu-si falsifica, din întâmplare, bilanturile contabile, pe care si le-ncarca/descarca de circumstanta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.