Arestată preventiv după ce și-a înjunghiat soțul

O femeie de 47 de ani din Bucureşti a fost arestată preventiv pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, joi, în timp ce se afla în locuinţa comună din Sectorul 4 al Capitalei, femeia şi-a agresat soţul, în vârstă de 57 de ani, pe care l-a înjunghiat de două ori cu un cuţit în zona toracelui, prima dată în jurul orei 02,00, iar apoi în jurul orei 15,00, provocându-i două plăgi penetrante abdominale.

Bărbatul s-a deplasat la un magazin din apropierea locuinţei pentru a cere ajutor, iar angajaţii de acolo au apelat numărul de urgenţă 112.

Echipajele medicale sosite la faţa locului l-au transportat pe bărbat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, starea sa fiind critică şi în prezent.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar un judecător de la Tribunalul Bucureşti a dispus vineri arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Taiatul oamenilor cu cutitul. Rapid, ieftin, silentios si eficient……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.