Argumentul lui Ciolacu: „Domnul Cîrstoiu nu este un criminal”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sămbătă că, în acest moment, candidatul alianţei PSD – PNL la Primăria Capitalei este medicul Cătălin Cîrstoiu, şi urmează ca luni să aibă loc o şedinţă a coaliţiei pe această temă.

„Candidatul, în acest moment, este Cătălin Cristoiu. Am spus foarte clar că, luni, vom face o coaliţie. Am vorbit, cum se foloseşte acum, pe WhatsApp cu domnul Cristoiu, o să vorbesc telefonic şi mai târziu. Este normal să ţinem o legătură între noi. Nu am apucat să mă uit în detaliu la conferinţa de presă de ieri (…) Sunt ferm convins că bucureştenii vor alege varianta cea mai bună”, a spus Ciolacu, prezent la Piteşti la lansarea candidaţilor PSD Argeş la alegerile locale.

Întrebat de jurnalişti dacă ar fi de acord ca alianţa PSD-PNL să nu mai propună niciun candidat la Primăria Capitalei, Ciolacu a precizat: „Este exclus acest lucru. Ce vă pot spune cu certitudine? Alianţa PSD şi PNL la Primăria Generală a Capitalei va avea un candidat unic (…) În acest moment, avem un candidat unic”.

În legătură cu declaraţia lui Nicolae Ciucă despre existenţa unui „Plan B” privind candidatura la Primăria Capitalei, Ciolacu a răspuns ironic că şi el are un „Plan D”.

„Haideţi să avem coaliţia de luni”, a completat el.

„Vorbim, comunicăm (cu Cătălin Cîrstoiu – n.r.). (…) Domnul Cîrstoiu nu este un criminal, iertaţi-mă! (…) Este un medic de excepţie, e un decan la UMF, un om care şi-a construit şi clădit profesional tot ce se poate, este solicitat şi în România şi în străinătate pentru operaţii şi nu face operaţii simple. Haideţi să fim corecţi! Am înţeles, a fost la o clinică (…), dar lucrurile acestea o să le lămurim în cadrul coaliţiei”, a explicat Ciolacu.

Întrebat de jurnalişti dacă crede că medicul Cîrstoiu este incompatibil, preşedintele PSD spune că ştie o persoană care este incompatibilă – Clotilde Armand.

„Eu nu am văzut ceva, o decizie la domnul Cîrstoiu, nu am văzut-o! Dacă ANI are document, să o rezolve! Să închidă cercetările (…) O să vorbim luni, atât de simplu, e corect, nu îmi cereţi mie să iau decizii”, a adăugat Caiolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. criminalii nu au voie in politica. Dar tradatorii, hotii, mincinosii, au voie domnule stie-tot?

 2. Geniul carpatin al medicinei romanesti ajuns pe repede inainte specialist, medic primar,sef sectie, manager,profesor,exponentul scolii medicale „de cumetrie” prin sprijin politic si al serviciilor,nu este criminal,dar a incalcat legile in repetate randuri conform cutumelor politicienilor mafioti PSDPNL!Tetea Ciolacu a repett lozinca „ce a facut ca nu a omorat pe nimeni!”.Daca nu omori pe nimeni e ok in Romania, se iarta!Cu cat incalci legile mai abitir ai sansa sa ajungi tot mai sus in politica!

 3. mai are timp,Ciolacu se grabeste sa traga de concluzii
  Cautatura o are…

 4. Ei, lauda-l gura ca ti-o da friptură, printr-o speculație astronomică pura! „Dl Cirstoiu nu e criminal. Dl Cirstoiu e un infractor ordinar. Atât de simplu e. Dar, bizar, acestui doctor infractor este atat de des pomenit in jurul disputelor. In fond, a jurat credință lui Ipocrit. Si a demonstrat pe deplin ce hram poartă. Caci, atunci cand e vorba de ochiul dracului, toti suntem de aceeasi religie. Dl Cirstoiu, cu trecutul plin de mafiotlacuri, cu prezentul plin de șmecherlacuri, PSD, ca orice construcție deșueta, cloneaza doar figuri infecte, fitiliste si mitomane”. Asa grait-a Ciolacu. Stiti care ar fi binele ce l-ar putea face Cirstoiu Micului Paris, daca intr-adevar are bunăvoința pentru dezvoltarea lui? Sa ne lase in pace.

 5. Lipsa de argumente și realizări ,a făcut că PNL să nu mai aibă cu ce să vină concret în fața alegătorilor și atunci au clocit această fuziune hidoasă din care poporul nu mai are ce să priceapă,in special ce-i ce-au luat pe cocoașă de la jandarmi , pentru PNL și werner in geacă roșie,,unde sunt trapadusi din diasporă ,care au venit pe 10 august la îndemnul fripturistului Rareș Bogdan, ce-au de zis acum ,le place această monstruoasă coaliție

 6. Covrigu VANDUT LA ARABI arunca vorbe AIUREA nu este criminal ?ai dat din NOU O ERECTIE .

 7. …nu ai de unde sa stii, de ce afirmi asta ? 🙂 … e doctor…citzi or fi murit sub mina lui…si din vina lui nu se stie… 🙂
  e pe ‘carte blanche’

 8. Asta e cea mai clara dovada ca ortopedisticul n-a fost ales nici de Ciolacu, nici de Ciuca, ci le-a fost impus. Carstoiu n-are nicio sansa, oricat l-ar umfla ei cu pompa. Problema lui nu e ca nu va fi ales primar, ci ca s-ar putea sa zboare si din functie.

 9. prezumtia de nevinovatie. Numai ca pt cine nu are proptele pt un cascaval sau 60 de lei cazul de la CFR, desi a emis factura ia cu executare. Nu stim daca omul lui Basescu a facut ceva sau nu, dar nu putem avea incredere in personajul cu radacini adanci in PD, PD-L si in familia Basescu, dar si in capacitate de munca. La lansare dl Ciuca a spus ca face 500.000 de consultatii, fragment inregistrat si de dl Ion Cristoiu, nu l-a comentat, dar am observat. Apoi si Cotidianul constata ca lucreaza 16 ore si la stat si la privat si mai are timp si de scris tratate.Iar daca presa a remarcat doar deturnarea/trimiterea in privat a unor pacienti, vad ceva mai grav un fel de CONDITIONARE „daca vrei sa te consult/tratez mergi la clinica X” pt ca trimiterea in privat costa si-s bani multi atat la consultatii cat si la internare. Altfel din ce motive un pacient de la spitalul univ. ar merge la privat? Sigur a incasat mai mult de 60 de lei Clinica decat in cazul de la CFR, iar un cascaval e chiar mai ieftin 30 de lei. Iar argumentul:”Nu a ucis pe nimeni” Garantezi ca in intreaga activitate toti bolnavii au iesit din spital si nu a avut nici un deces, declarat Covid?

 10. a se citi „face 500.000 consultatii pe AN” in loc de 500.000 de consultatii

 11. Nu a zis nimeni ca este criminal…Toti urla ca e hot…asta trebuie clarificat..

 12. Asa e, Marcele, „domnul Carstoiu nu e un criminal”, domnu’ Carstoiu e un impostor marca PSD!
  Asta e!
  J……..r!!
  O sa merg la vot si voi pune stampila pe fiecare partid de pe foaia de vot!
  Si o sa va scriu si un cuvant „de caracter”!!

 13. Cum a zis Marian Tivilica: pestele de la cap se impute.
  Pentru ca taica-sau a fost tortionar, nu a ajuns prin merite primar in Pitesti.
  Iar de la primaria din Pitesti multe sarsanale, ca cele duse de Dragnea, s-au transferat spre Bucuresti.
  Aschia nu sare departe de copac.

 14. Dar FSN ul aka PCR=PSD+PNL(PDL) sunt criminale.Ati distrus țara si oamenii din ea,de app 35 ani tradati,vindeți furați,omorâți.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.