Armă furată descoperită în lacul Pantelimon

Pistolul furat din casa unui fost ofițer SRI a fost găsită de scafandri în lacul Pantelimon.

Anchetatorii au primit informații chiar din partea unuia dintre hoți, iar scafandrii au reuşit să depisteze arma după două ore de căutări.

Polițiştii au fost sesizați pe 6 ianuarie de fostul ofițer SRI că persoane necunoscute i-au furat din locuință mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe, pe care le ținea într-un seif. Bărbatul era plecat în vacanță în momentul jafului.

Patru suspecți au fost duşi la audieri, pe 18 ianuarie, iar la locuințele acestora au fost făcute percheziții.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Înseamnă că,bulgarul care a cumparat pistoletul a venit în Romania și a aruncat pistolul în lac!

  2. A fost găsit? Noroc că a vorbit infractorul, altfel nu găseau nici strada sau o adresa corectă. Li s-a dat mura-n gura și trebuia să caute.

  3. Da da. Si marmotu’ inveselea ciocolatu’. Si padureanu’ era in CO. Iar aia nasoii au marturisit ca la manastire. Ce induiosator!

  4. Sa vezi acum ce pedepse exemplare vor primi talharii: 6 luni cu suspendare, cel mult (daca le-or primi si pe-alea)……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.