Armata belarusă, verificată de urgență

O verificare bruscă a pregătirii formațiunilor și unităților militare ale forțelor armate a început în Belarus, transmite serviciul de presă al Ministerului Apărării al Republicii. Sunt implicate unități ale forțelor de operațiuni speciale, forțe de rachete, precum și forțe aeriene și forțe de apărare aeriană.

În inspecție sunt implicate unități militare și unități ale comenzilor operaționale, forțe de operațiuni speciale, forțe de rachete și artilerie, forțe aeriene și forțe de apărare aeriană ”a informat departamentul .

Ministerul Apărării a menționat că, în prima etapă, trupele vor rezolva problemele de ocupare operațională a zonelor desemnate, pregătirea lor inginerească, organizarea securității și apărării, precum și preluarea sarcinii de luptă. Apoi, unitățile militare vor trebui să efectueze sarcini de antrenament de luptă. În timpul inspecției, forțele armate ale republicii vor folosi terenuri și zone de antrenament din regiunile Brest și Gomel.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a declarat că Rusia a început a  doua etapă  a exercițiilor de forțe nucleare nestrategice. Vor fi rezolvate problemele privind utilizarea comună în luptă a armelor adecvate de către armata Federației Ruse și Belarus.

Pe 11 iunie, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Serghei Şoigu, a explicat că exerciţiile dintre Rusia şi Belarus care implică  arme nucleare nestrategice  reprezintă un răspuns adecvat la poziţia Occidentului cu privire la Ucraina, în special la permisiunea Kievului de a folosi arme occidentale pe teritoriul Rusiei. Federaţie. Astfel, potrivit acestuia, Moscova a răspuns la acumularea potențialului militar al Alianței Nord-Atlantice în apropierea granițelor Rusiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

 1. Cred ca Rusia se pregateste de previzibila Cruciada Occidentala. Nimic deosebit. Asta ar fi a treia cruciada occidentala impotriva Rusiei. Ultima cruciada a Europei impotriva Rusiei a fost condusa de Adolf Hitler. Nu a reusit. Mai incearca.

 2. Ce tâmpit ar ataca imensitatea aia plina de noroi??? 2 exemple din istorie arata cât de inutil este. Lasa-i sa crape acolo . Ce cruciada visezi bre????

 3. Cine e prorus clar că e redus mintal. Nu poți fi de partea bestiilor ălora bețive dacă ești un om de bun simț

 4. NU!NU!NU!
  DACAne tratezi AsaDe MAGAReste dacă avem Opiniile NOASTRE, DIFERITE la Fel de LEGITIM de ale TALE,
  DEVINE
  InContestabil,
  ImPlacabil, IneBranlabil, InConturnabil, InEvitabil
  NeGresit, NeIngradit, NeClintit,
  NeGrait,NeClintinita, NeClitoridian Mode ca ESTI_CA_CARE_ESTI
  Un MAGAR,
  Un BOU,
  Un DOBBITOCK Arogant întru NAROD-Ness,
  I R E C P E R A B I L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.