Revelion păzit Armata, scoasă pe străzile din Franța

Franţa va desfăşura un număr mare de poliţişti şi militari pentru evenimentele de Anul Nou din acest weekend din cauza ameninţării teroriste „foarte mari” cu care se confruntă ţara, a declarat vineri ministrul de interne Gerald Darmanin, relatează Reuters.

Darmanin a informat că vor fi aproximativ 90.000 de poliţişti desfăşuraţi în întreaga Franţă, dintre care 6.000 la Paris. Vor mai fi 5.000 de soldaţi dislocaţi din unitatea „Sentinelle”, înfiinţată pentru a face faţă ameninţărilor teroriste.

„Am cerut o prezenţă extrem de mare a poliţiei şi a forţelor de securitate, având în vedere contextul ameninţării teroriste foarte ridicate din cauza, în mod clar, a ceea ce se întâmplă în Israel şi în Palestina”, le-a spus Darmanin reporterilor.

Oficiali europeni de securitate au declarat că există un risc tot mai mare de atacuri din partea islamiştilor radicalizaţi de războiul Israel-Hamas.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

17 Comentarii

 1. CINE Pozna MEA v-a PUS sa importati MASIV si sa faceti Frantzuzi de Susha Curat FRANCA si Clovianne din Indivizi Sarmani la ADN, la Minti, La Educatiune SI Crescuti si Selectati la GREU sa fie RAI, de catre o Natura Salbatica Exterioara si O Natura Salbatica din EI INSISI, si sa ii sloboziti la Liber in SubUrbii sa :
  – Va omoare,
  – Va FXXA si PROSTITUEZE Muierile si fetele si … Baietzii.
  Ca, DACA s-ar INTRA peste EI, in Cloacele in care Politia Franceza NU VREA sa intre, ar descoperi MUUUULTE Fete Rapite si FOLOSITE ca Obiecte Sexuale de Initiere pentru Copiii LOR, ale LIFTELOR DREACuu’ Navalite peste VOI de catre Javrele LIFTEsques, pe care ii suportati paPiste VOI, Francezii,
  – Va paraziteze, ca v-au vazut Narozi, chit ca NU TOTI Boborenii Frantzuzi sunt Narozi, da’ Alde MACRON si Gashcka pusa inCarcile VOASTRE, ca SI la NOI sunt !
  SI Vandutzi la kil, in VIU !
  Alde Macron si Gashcka V-AU facut din Catedrale, mai ales din Notre Dame de Paris, un Fel de Capiste Progresista, Inainte de a ii PUNE Foc …
  La Fel ca SI Templul din Ierusalim, de a dat Iisus cu BICIuu’ in Danshii, CAMATARII care ii spurcau CASA LUI Tata-suu’ ..
  Apropo, DACA ar face Politia ROMANA Descinderi BINE Pregatite, adica Declansate DUPA Eliminarea din TOATE Structurile de PAZA a Tarii a TUTUROR Javrelor LIFTE Romanesti SLUGI Acoperite ale LIFTElor Externe Protectoare si care spurca Uniforma si Onoarea de “ROSIORII DE LE VEDE” Adevarati,
  in TOATE Cloacele Tziganesti, mari sau Mici crez’ca ar descoperii ORORI Ascunse de acest GEN, de Ani de Zile !

  D’Astea sa NE spuna Noua, TUTUROR Boborenilor din UE !
  NU ca la NOI, ca SI la EI, Frectii Politicianiaste CINIC-Gaunoase, pe Ideea :
  “Dai BAaaa in POZNELE Noastre, ca NU au Sange in Vene ca sa NE bage EI pe NOI, la Masina de Ficki-Ficki !”
  Les imbéciles qui nous dirigent.
  ASAAr trebui sa URLATI si VOI, Frantuzii …

 2. Abia aștept să „mă râd” când le-o face Bibi un atentat-diversiune ca la Ambasada Israelului la Londra unde a pus singur foc ca să dea vina pe Hamas!

  La cât sunt francezii nativi de săraci cu duhul, or să muște din diversiunea lui Bibi pân’ la os, cu zbierete și urlete de descreierați că „aoleo, lumeeeeee! Ne-a atacat Hamas!”

  Și la tot colhozul european i se va umple curu’de lacrimi pentru „bieții francezi care…” bla-bla și va înfiera cu mânie proletară atentatul „nenorociților” de la Hamas.

  Schimbați dracului regia, scenariul și distribuția că nu s-a luat de aceeași schemă oligofrenă pe care ne-o servește „civilizatu’ european” de vreo 80 de ani încoace.

 3. @CONTESTATARUL „La Fel ca SI Templul din Ierusalim, de a dat Iisus cu BICIuu’ in Danshii, CAMATARII care ii spurcau CASA LUI Tata-suu’ .”

  -ortodocsii ignora partea asta
  desi era esentiala pt. Inviere….

  @Aceeași schemă retardată
  -atentate la metrou,
  ca rimeaza cu tunele!

  apropos
  ce-o fi facut China,
  le-a mai strans shurbu uigurilor?

 4. Si de ce nu se intampka terorismul asta in Polonia? Sau Ungaria? Sau Romania? Sau Slovacia? Cu ce-au gresit tarile estice „inapoiate” de le ignora teroristii?

 5. noi de ce nu avem armata pe străzi în seara de revelion? când ne aduce și nouă Ciolacu câteva mii de „migranți„ afgani ca să ne îmbogățească cultural?

 6. In franța a luat foc Notre Damme,..sunt dărîmate biserici creștine sau tranformate in moscheie.. In sudul franței, de ex la Marsilia, franceza e doar limba a doua sau a treia..Franța clar e la mîna imamilor.. Iar pănă cînd ovreiul face genocidul palestinian, clar cei care zbiară după sharia pe străzile europei se vor radicaliza..Nu trebuie decît o scînteie ca explozia in toată europa să se producă.. Iar nu cred că in romania ai fi la siguranță,.. \Să te văd ce faci cu punctul 5 in acest caz.. sau cu 2,5 % pentru NATO..Prostalăi

 7. Cica Franta baga lege sa nu mai aprobe imami detasati la ei ca sunt prea multi! Cred ca in curand o sa fie invers imamii n-o sa mai aprobe francezi in orasele lor ca depasesc cota! Apropos credeti ca imamii din Austria, Germania, Olanda si restul Europei or sa ne bage in Schengen? Io zic ca da in amintirea lui Ceausescu prietenul PLO.

 8. Nu Angela i-a primit cu brațele deschise pe emigranții arabi? Acum sa va spălați pe cap cu ei in numele drepturilor omului, globalistilor!

 9. Si cand te gandesti ca aici pe plantatie unii iau lumina de la Micul Maghreb…

 10. @ „vrem o țară ca afară”, 30 dec. 2023 la 10:11
  Ți i-a adus deja, da’ încă-s „puțini”: ai, împrăștiați, aproape 200000 de „gastarbeiter”-i în majoritate bengalezi musulmani („dăcît” BĂRBAȚI!), plus afghanii dîn Bukale, Timișoara, Arad, etc. aduși aici ca „refugiați” (au fost slugili lor acolo, i-au ekstras la plecarea dă la dășculții cu rokii) cînd Marele Lickurici a părăsit cu-coada’-‘ntre-picioare Afghanistanu’ predat talibanilor dupe 20 de ani dă rekoltă dă opiu dimukratikă, profitabelă AT HOME & AT LARGE. Și „patronii” ca interlopu’ ăla criminal dinik dă la Bordelu’ Dacik PH au cerut SUPLIMENTARE cu încă 340000 dă vize, anu’ ăsta, citește presa!
  Momentan, am văzut „dăcît” un grup dă 7-8 astfel dă bangladeși dă vîrstă 23-28 dă ani, care prin centrul orașului pustiu de Crăciun șî cam întunecat că „a căzut” iluminatul pe-o-parte a străzii, se țineau pe urmele unei fete de liceu care mergea singură pe acolo. Cre’ că fata „s-a prins” că e urmărită, și a trecut pe partea luminată a străzii, iar ei au rămas pe partea întunecată. În viitor, cînd vor fi mulți, veți vedea că nu le va păsa nici de voi cînd vor urmări una ca s-o violeze în grup, cum le stă în obiceaie (cum ne-a avertizat Dungaciu cu ani în urmă, cînd mai putea bloca poolitica C.E.; ACUM NU MAI POATE, Klaunul șăf s-a predat complet $$oroșijdilor, că i se termină mandatu’ și nu vrea să rămînă fără prostecție, ca Băse’!)……[RumBurak Murat]

 11. Au cărat și deșeurile de pe Dâmbovița câți au putut, cu gândul la profituri grase care să le ostoiască suferințele psihologice cauzate de diferenta de clasă față de ziliardarii occidentali.Rucsagii cu crăpelnițe tip Bombay zumzăie pe străzi din marile orase lăsând în praf velocurieratul, varianta copiilor români săraci de a-și câștiga pâinea, figuri asiatice și afghane trag în jos salariile meseriasilor români de pe santiere, câți mai sunt ei, salarii si asa mult sub valoarea muncii prestate.În loc să alunece spre Vest , Vestul alunecă spre Est iar România spre shanty town,Africa.Idioții care cred că um milion -două, două zeci, cinci zeci, te scot fin zona rosie nu stiu sau nu cred că nivelul oligarhilor le-o coace și sunt primii pe listă. Dar, mă rog, hnii nu învață decât hard way.

 12. Amenintare terorista zilnica de azi incolo, darul de Craciun si de Anul Nou ale lui Netanyahu la europeni. In acelasi timp, tot Netanyahu si- a gasit 90.000 de noi inamici: politistii care, din causa lui, in loc sa petreaca Anul Nou cu familia, trebuie sa umble pe strazi dupa arabii suspecti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.