Aroganța lui Clotilde: ”Don’t Stop Me Now”

UPDATE Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacţionat, luni seară, după ce PSD a anunţat semnarea unui protocol cu Pro România, ALDE, PER şi PPUsl pentru demiterea sa. ”De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture şi nu mai ştiu ce să facă”, a spus Armand care a distribuit pe Facebook melodia Queen ”Don’t Stop Me Now”.

”M. Ciolacu, V. Ponta, Dan Voiculescu şi C.P. Tăriceanu au semnat un protocol pentru organizarea referendumului de demitere a Primarului Sector 1. Valori…. unul şi unul. Am luptat în ultimii ani împotriva lor şi i-am învins (în 2016, în 2020). Dacă este nevoie îi mai bat o dată cu toate partidele şi televiziunile lor. Singură. De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture şi nu mai ştiu ce să facă. Nu mai ştiu ei ce minciuni să mai inventeze pentru că le-am închis robinetul prin care curgeau bani spre firmele lor de casă”, a scris, luni seară, pe Facebook, Clotilde Armand, împreună cu melodia Queen ”Don’t Stop Me Now”.

Armand face referire la semnatarii protocolului:

”Cine sunt ei? Să ne reamintim:

Marcel Ciolacu – partenerul de vânătoare al lui Omar Hayssam, cel care l-a menţinut în funcţia de deputat pe Dan Tudorache, în ciuda anchetei DNA din dosarul “Diamantul”;

Victor Ponta – celebru pentru că şi-a plagiat doctoratul, este judecat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor în cazul “Turceni-Rovinari”;

Călin Popescu Tăriceanu – judecat la Înalta Curte în două dosare: acuzat de procurorii DNA că a luat mită 800.000 de dolari şi pentru abuz în serviciu;

Dan Voiculescu – fost informator al Securităţii, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălarea banilor în dosarul privatizării ICA;

Dănuţ Pop, preşedintele PER –partidul breloc al PSD, cel care i-a recuperat la alegerile parlamentare pe Marian Vanghelie, Şerban Nicolae, Cătălin Rădulescu şi Liviu Pleşoianu.

Când cei de mai sus luptă împotriva ta înseamnă că este excelent ce faci. E cel mai bun barometru”, a mai scris Armand.

Aceasta le-a transmis un mesaj direct: ”Stimaţi domni, până strângeţi voi semnăturile să mă demiteţi, mai bine puneţi mâna şi adunaţi toţi banii furaţi de voi pentru că vine o factură mare şi am să vă pun să o plătiţi. Aveţi un rest de plată de vreo 100 de milioane pentru gunoi din perioada lui Tudorache-Diamant”.

Liderii PSD, Pro România, ALDE, PER și PPUSL au semnat un protocol care are ca scop „îndeplinirea condiţiilor legale de organizare și desfășurare a referendumului de demitere a Primarului Sector 1, Clotilde Marie Brigitte Armand”.

Președinții PSD, ProRomânia, ALDE, PPUSL și PER, respectiv Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Daniel Olteanu, Daniel Ionașcu și Dănuț Pop, au semnat un protocol de colaborare care are ca scop „îndeplinirea condiţiilor legale de organizare și desfășurare a referendumului de demitere a Primarului Sector 1, Clotilde Marie Brigitte Armand”.

Liderii formațiunilor politice își propun o participarea cât mai numeroasă a locuitorilor Sectorului 1 la referendum, pentru a asigura cvorumul legal și monitorizarea procesului de organizare și desfășurare a referendumului, precum și semnalarea opiniei publice și organelor competente a oricăror nereguli atât cu privire la procesul de votare, cât și la cel de numărare a voturilor, „astfel încât rezultatul final să reprezinte voința alegătorilor exprimată prin vot”.

Primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, i se reproșează, printre altele, „modul în care a fost acaparată în septembrie 2020 administrația publică locală – Primăria Sectorului 1 București, care arată clar că la alegerile locale pentru alegerea primarului sectorului 1, candidatul URSPLUS a coordonat o acțiune de influențare a rezultatului alegerilor în defavoarea candidatului PSD”, „ acțiunile ulterioare ale candidatului USRPLUS la primăria Sectorului 1, inițiate alături de alți membri ai USR PLUS, care au intrat ilegal în sala Biroului Electoral de Sector 1 în care se aflau sacii cu voturi, sală care, în mod normal, trebuia să fie sigilată, cu intenția de a deschide sacii cu buletinele de vot, în scopul falsificării proceselor verbale, acțiuni surprinse de camerele de supraveghere în noaptea de 29 septembrie 2020”, „elemente ale anchetei procurorilor în desfășurare care au apărut în spațiul public și au fost preluate ca știri pe toate canalele media și care întăresc faptul că sunt indicii certe că au fost fraudate alegerile din 27 septembrie 2020 în Sectorul 1, București”, precum și „incapacitatea administrativă a primarului validat al Sectorului 1 de a-și exercita atribuțiile funcției”.

Alte acuze aduse primarului Sectorului 1 sunt „totala lipsă de preocupare și disprețul de care dă dovadă în rezolvarea problemelor colectivității Primarul Sectorului 1, concretizate prin lipsa de finanţare a spitalelor, dezinteresul pentru școli, mizeria, gropile din carosabil, șobolani, țânțari, căpușe, parcurile abandonate, problemele cu furnizarea apei calde ș.a.”, „încălcarea flagrantă a dispoziţiilor legale impuse de normele sanitare şi de mediu”, „spațiul urban lăsat în degradare”, „neglijarea intenționată a sănătății publice în plină pandemie prin care pune în pericol sănătatea cetățenilor, aceștia fiind expuși la focare de infecție în spațiul public”, „lipsa proiectelor concrete care să îmbunătățească viața cetățenilor”, „tăierea fondurilor pentru funcționarea, întreținerea și paza spitalului de copii Grigore Alexandrescu”, „tăierea finanțării pentru bursele elevilor, desființarea toaletelor publice și refuzarea construirii unui centru pentru copiii cu sindromul Down, ș.a.”, „sfidarea oricărei limite a bunului simț, prin plecare în concediu de odihnă în plină stare de alertă instituită chiar la solicitarea sa, simulând buna administrare a sectorului pe rețelele de socializare” și „solicitarea nejustificatăde a prelungi starea de alertă în Sectorul 1 al mun. București, fără a fi preocupat de rezolvarea concretă a problemelor care persistă din cauza neglijenței acestuia și pentru a-și ascunde incapacitatea conducerii administrației publice locale”.

Potrivit documentului, protocolul nu constituie o alianță electorală pentru alegerile locale parțiale desfășurate ca urmare a succesului referendumului, însă poate constitui o bază de negociere în acest sens.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

54 de Comentarii

 1. Sa nu va atingeti de viitoarea mea sotie, clar, sunt gata sa declar un razboi sangeros impotriva voastra care o atacati. Clotilde iubirea mea, te rog zambeste catre mine sa imi dai putere

  • Totusi nu mai exista procurori sa faca un dosar penal pentru cei care umblau in sacii cu voturi noaptea? Si pentru madame care era acolo in pragul usii cu sacii cu voturi? Si nu era niciun alt reprezenat de la partide decat usr?

 2. Ruminii din Capitala cu Coviltir e Homofobi si Xenofobi dar Noi sintem Majoritari.
  Mademoiselle Clotilde va fi Primarita 1000 de Ani chiar daca Ruminii nu Aduna Gunoaiele Noastre.
  TRAIASCA UE !!!

 3. O unire de forte cum nu a mai vazut pamantul,zici ca e NATO in Afganistan!Toti papagalii,trepadusii,fripturistii,boschetarii poolitici,toti gura-mare,gura-sparta ,gura-plina..Vai si amar de politica voastra,curvet poolitic..pai numai spanacurile astea Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Daniel Olteanu, Daniel Ionașcu și Dănuț Pop daca semneaza in fals si se adauga 20.000 semnaturi,ca sunt specialisti in copy paste
  Nimic nu ne poate umple de scarba mai mult ca politica pigmeilor..

 4. Sobolanca Clotilde Armand la sobolani trage! Sa se inceapa cu ea procesul de deratizare.

 5. @Valahul
  Clotilde Armand nu iti da nu putere ci putoare sau duhoare.

 6. „lumea buna” din sectorul 1 pare ca-i in elementul ei/gunoaie sobolani, iar Clotilde le-a oferit sansa de a trai asa cum le place. Daca analizam ca acolo au trait si/sau traiesc nomenclaturistii si odraslele lor. Ca acolo au reusit sa-si cumpere un apartament noii „ajunsi”. Pare o zona ”elevata”, dar oricat s-ar face de mult curat tot vor misuna sobolanii la figurat.
  Daca le-ar fi pasat ar fi fost adunate 100.000 de semnaturi, dar NU LE PASA, le PLACE.

 7. Frumoasa mea cu dintii strambi/ Te plac doar useristi scalambi/Esti pus-aici doar ca sa furi/ Degeab-arati doar ai tai nuri 🙂

 8. Numai „Mafia” o mai poate excita pe „Clitorilda” !
  Clitorida nici nu stii cat de mica-ncepi sa fii !

 9. Care opoziție ? Toate partidele din țara asta sunt componente ale FSN. Apoi , Clotilde nu este de capul ei. Banii vin tot de la FSN. Realizarea lui Clotilde cu Romprestul a fost excelenta .In loc ca Romprest sa dea socoteala in fata legii pentru matrapazlâcurile făcute 20 de ani cu tarifele umflate si sa restituie banii Primăriei , ,,pupat Piața Independentei” si trai neneacă pe banii babacii pe banii furati a ,,băieților” campati pe Coasta de Azur intr- o viața de huzur.Si câte alte tepe or mai fi si se merge pe burta. Ultima teapa fiind haosul de la ANRE care pute urat si se lasă, tot din banii nostrii cu legea cetățenilor vulnerabili.Iar ,,opoziția” din Vama Veche, aproape de ,,popor” schimba amabilități cu ,,puterea” si invers . Trăiască USL,, forța conducătoare “ in România postdecembristă.

 10. „Nu stiu cum de o apara acei capi dupa atatea grozavii si orori facute de individa! La 46 ani trebuia sa ajunga direct la bulau sau scuipata din tara cu interdictie! Acum o veti suporta pana la 52 ani cu toate porcariile apasatoare pe capsorul bucurestenilor si a Romaniei! Cad finantele ca din cer in contul ei! Cu cat mai repede, cu atat mai bine! Destul ca justitia e in criza de lipit pe practici!” E numerologie calculata si interpretata= opinie reala.

 11. E clar , se impune Solutia :

  Clottilde Armand sa fie primita in PSD .

  PSD – ul este acum cea mai mare aglomeratie de sekuristi politici din RO.

 12. Bey @ Doina parastasului,cu politica de kkt a grozavilor pe care i-ai votat si ii pupi non-stop in dos,daca nu te-a facut mama ta cu vreun pinguin,sa vezi ce pigmeu o sa fi tu in curand cu sapte paturi pe tine si ghiatza pe pereti in casa si o sa mai iti vina si facturi pentru care nu o sa-ti ajunga nici banii castigati de tine cu „diversitatea” userista pe centura.

 13. E interesant de observat cum tot felul de partidulete care nu conteaza s-au reunit sub numele generic de „Opozitie”, insa singurul partid parlamentar de opozitie in afara PSD, singurul care conteaza (si aici ma refer la AUR), nu s-a raliat initiativei. Pentru cine mai avea vreun dubiu referitor la adevaratele intentii ale pretinsului partid nationalist…

 14. Așa adunătură de șobolani roșii, mai rar! O oaste de strânsură pe modelul copy-paste.

 15. Cat poti fi de jegos, manipulator, ordinar, tâmpit, încât să nu iți dai seama ca soluția este juridico penala nu este referendumul. Faci referendum ca a furat aia voturile? Nimeni nu vede ridicolul? Asta e soluția lor. Galenica la un picior din compozit. Sau… asa vor stinge scandalul. Referendum, nu se validează. Asta e, au încercat, bifează acțiunea, toată lumea fericită. Ce a ajuns tara asta.

  • @Stan. În sfârșit, unul care vede. Deci, eu trag o spargere la o bancă și sunt prins, există probe clare, martori etc, dar nu e treaba poliției sau a judecătorului. Trebuie să facem noi un referendum, să vedem ce zice unul și altul, nu ce zice legea. Tipic infiltraților. După cum se vede, nici vorbă susținerea vreunui referendum, important e să blocăm justiția!

 16. @ Stan – dar daca justiția nu vede, nu aude, nu face, vu vorbește, nu acționează ci, protejează tot acest circ, ce faci? Stai si astepti ca să răsară grâul in fiecare toamnă, sperând că apoi neghina sa-l invadeze? Ps. Dacă s-au adresat justiției, nu e bine. Daca strâng semnături pentru referendum, nu e bine. Daca nu pun moțiune de cenzură, nu e bine. Dacă nu moțiune de cenzură, sunt lipsiți de realism. Trăiască hoția si Pasa Hasan, Cotrocenistul fără falus, dar cu apetit pentru securisti, neomarxisti si ciolan. Avem si noi o intrebare: procuratura cand este scoasă din comă indusă? Nu de alta, dar sa stim si noi pentru ce iau comistii banii cu carul si beneficiaza de toate avantajele unei cocote de lux.

 17. Nenorocita asta de USR/PLUS, COCOTATA LA PRIMARIA SECT.1, PRIN FRAUDA LA VOTURI – DUPA CUM ARATA CAMERELE DE LUAT VEDERI, CONCRET, EVIDENT – NENOROCITA ASTA, CARE A DISTRUS SECT.1, CU SOBOLANI, GRAMEZI DE GUNOAIE, LARVE DE GANDACI, VIERMI, DUHOARE DE GRAJD, TREBUIE DEMISA DE INSTANTA DE JUDECATA (PROCURORII). In schimb, ce vede bucuresteanul, inmarmurit si furios, suporta tacerea ordinara a Procuraturii, sfidarea fara precedent fata de platitorii de taxe si impozite, care Procurori far’ de onoare, tac si o mentin pe nenorocita Clotilda, care batjocoreste pe bucuresteni. Rusinee pt Justitia din Romania, ati jurat sa aplicati Legea, dar, comiteti Sperjur.

 18. Păi bre, să vă zic ce au spus autoritățile COMPETENTE române, patrioții buni,.. atunci când era caz de Caritas, sau de FNI,.”păi de ce ai fost atât de prost de ți-ai dus banii acolo”. La fel și acum,, ” de ai fost atât de bleg și adormit la momentul alegerilor ” Ce pui mei mai vrei acu, la ora asta.. Stai și rabdă un tur,.Pe urmă cască gura și ochii,.ciumete.

 19. Da tu cine ești venetică împuțită să ne judeci? Nu te-a răbdat nici Franța nici Gadelupa natală și ai gasit să-i jefuiești pe români! O hoață străină nesătulă de bani și putere pusă de SRI în fruntea bucatelor a ajuns în țara noastră să ne umilească în gura mare. Nu vă e rușine cozilor de topor care ați a slugarit-o furând voturi și slugăriți pe hoața Clotilde Brigitte Armand? Să fi fost oamenii ai PSD nemernicii din imagini cu identificare clară, fără drept de a intra în secția de votare erau trimiși în judecată cu arestare oe 30 de zile a doua zi de patrioticul DNA, iar vajnicele judecătoare Camelii Bogdan îi condamnau la minim 10 ani de temniță grea. Poți crede că în țara ta se poate întâmpla să vezi conaționali filmați slugi trădătoare cocoșați pe saci și in genunchi printre hârtii furâ Cei ce poartă jugul şi-a trăi mai vor merită să-l poarte, spre ruşinea lor!”. nd voturile românilor bucureșteni sub privirile severe de bestie stâpână de sclavi, bestia haină Armand păzită de Janarmeria și Polția coloniei România? O mai rabdă pământul țării noastre și mai poate ieșii pe stradă în București? Dacă da “Cei ce poartă jugul şi-a trăi mai vor merită să-l poarte, spre ruşinea lor!”.

 20. intr-o tara unde oamenii prefera sa respire in punga si le este frica de „curent”, toti talharii si criminalii ajung la putoare. avem ce meritam.

 21. Probabil si asta trage pe nas alaturi de Citu cate ceva ..Bre,nu poti sa stai cu gunoiul cat muntele in strada ,sa lasi oamenii fara apa calda si caldura si sa visezi ca te mai voteaza cineva.Probabil masochistii si rezistentii lui peste,da nici aia nu se vor mai inghesui sa vote o tuta ca Clocotide de primarita.Ghinion.

 22. Lasa- ti oameni buni sa se exprime..
  Vă dați seama daca după un an de mandat obținut „noaptea că hoții” sectorul 1 arata așa de „bine” , cum va arăta după patru ani!?
  Pooolimeaa sa trăiască….

 23. Mai mare nesimtire pe jigodia asta penala nici ca se poate! Dupa ce ca a distrus Sect. 1 ajungang printesa gunoaielor, dupa ce a ajuns primaritza prin furtul voturilor vazut de o tara intreaga, i-auzi ce spune „Valori…. unul şi unul. Am luptat în ultimii ani împotriva lor şi i-am învins” Bai jegule, tot ce ai realizat, ai realizat prin furt, jigodie penala! Doar javrele tale useriste mai sustin ca furtul sacilor de voturi sub protetia scarbelor de procurori ai „statului de drepti” este o manevra si ca nu este adevarat ce vede o tara intreaga! Iti poti imagina ce scarba ne este de voi?

 24. GASTILE RAMASE FARA CIOLAN S-AU UNIT POATE ASA RAGETUL JAVRELOR VA STARNI CEVA FIORI PE SIRA COIOTILOR SI HIENELOR DE AZI CARE AU TABARAT PE CIOLANELE ROASE DE ALTE HAIMANALE IN CEI 31 DE ANI DE HAOS SI JAF COMANDAT.

 25. o femeie care a ajuns primar prin fraude masive mi se pare de toata jena.

 26. numai arogante din partea primaritei dar nu a facut nimic pentru cetatenii sectorului.

 27. o medioacra in ceea ce priveste administratia se vede din avion asta.

 28. gunoaiele ne acopera in fiecare zi si asta sta sa se certe cu toti este strigator la cer.

 29. Scoala proasta a facut madame in Guadelupe. Noroc ca o ajuta tupeul si serviciile din Froansa (DST ptr cunoscatori).

 30. Mai sus sunt niste postaci care comenteaza aceleasi gogomanii la interval de 5-15 minute cu nume diferite. Primarita este o persoana de toata isprava si este rusine sa va angajati ca postaci pentru a debita acele mizerii gratuite la adresa ei. Mai luati-va si voi o slujba cinstita si nu mai pierdeti vremea pe net.

 31. Da Gabi, fix cum zici. Mă gândesc serios să trec la voi. De ăștia m-am plictisit, numai copeici, copeici, copeici., Tot în șiillingi (figuratevly speaking) vă plătesc ăia?

  Totuși Clotilde putea și ea să bage pe fond, în loc de expiraţii ăia de la
  Queen, „Skin Bottom Girls” a lu’ trupa Chin. Lack of inspiration, ce să zic?

 32. Trăim conduși de, și printre gunoaie, și asta ne ocupă tot timpul.

 33. Borfasii astia sunt aroganti fata de cine le permite, adica poporul roman care nu pune parul pe ei si-i tolereaza! Atita timp cat Piata Vistoriei e goala, asta veti avea!

 34. Vaei, ce etalare de mușchi a mafiei gunoiului
  Acum înțeleg ca PSD trebuie sa il apere pe Tudorache Diamant, că doar e colectorul lor de șpăgi
  Dar ca s-a aliat in demers cu neica nimeni gen Pro România și ALDE , nano- partide in curs de desființare.. e lipsit de logica și seamănă mai mult a disperare ca nu pot face nimic contra Clotildei.
  Iar de PER și PUTsl .. astia cine drac sunt ?

 35. Cu cat ramane mai mult primarita Clocita in functie, cu atat mai mult ma conving ca impotentii din Justitie sunt vanduti clanurilor anti-democrate si anti-romanesti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.