Așa ceva! Polițist, bătut de o femeie chiar în secție

Un incident surprinzător a avut loc în Constanța. O femeie de 56 de ani din Medgidia a fost reținută pentru ultraj, fiind acuzată că l-a agresat pe un polițist în timp ce acesta se afla în serviciu.

Femeia ar fi vizitat sediul Poliției Medgidia pentru a se informa despre o plângere, dar situația a escaladat rapid într-un conflict violent.

Potrivit informațiilor furnizate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, evenimentul a avut loc în dimineața zilei de 4 aprilie 2024, în sediul Poliției municipiului Medgidia.

Conform declarațiilor oficiale, femeia a pătruns în sediul poliției fără autorizație și l-a agresat pe agentul de poliție.

„Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în data de 04.04.2024, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în sediul Poliţiei mun. Medgidia, jud. Constanţa, fără să îi fi fost permis accesul, inculpata C.V. l-a lovit cu palma în zona mandibulei drepte şi cu piciorul în zona genitală pe agentul de poliţie M.M.C., care se afla în timpul serviciului, provocându-i suferinţă fizică”, au transmis Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Autoritățile au reținut agresoarea pentru 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, potrivit Știrile ProTv.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. Femeia de 56 de ani era membra SOS si transmitea Live incompetenta politiei, care vrea legi sa poata sa filmeze fara acordul civililor.

 2. Era din aia care in loc de buna ziua urla cat o tine gura ca o omoara si poarta fuste foarte lungi?

 3. Era cumva Sosoaca,ca atunci se explica.Ce va spuneam ? Cand apare un politist ca asta,STUPOARE / Pantalonii tragi pe cooaie,catuse,pistoale / Vorbeste ca p… romana / Daca-l pui sa scrie,il doare mana.

 4. Bine ca n-a dat in ea. Ar fi zbierat toate televiziunile ca politistul a dus-o pe dememnta, special ca s-o bata in sediul Politiei.
  Tineti minte cat a avut de tras cu procesele si cu sefii lui, politistul care i-a tras un pumn dementului de Cristian Boureanu care l-a lovit pe politist cu genunchiul in zona inghinala? Politistul a fost retrogradat si s-au judecat ani de zile. In final Bouleanu a fost condamnat cu suspendare, dar dupa ce i-a facut zile(ani) fripte politistului.
  Asa ca nu-i nimic de ras……[Rumburak]

 5. VIVAT DEZORDODEMOCRAȚIA! VINOVAT E POLIȚISTUL ! TREBUIA SĂ SARĂ PE FERASTRĂ ȘI APOI SĂ SUNE LA 112,IAR VOINICA SĂ FIE „COOPTATĂ ” ÎN FORȚELE DE (DEZ)ORDINE ALE CIOTULU STATAL CARE SE MAI NUMEȘTE ÎN „H”ACTE” ROMANIA!!

 6. VIVAT DEZORDODEMOCRAȚIA! VINOVAT E POLIȚISTUL ! TREBUIA SĂ SARĂ PE FERASTRĂ ȘI APOI SĂ SUNE LA 112,IAR VOINICA SĂ FIE „COOPTATĂ ” ÎN FORȚELE DE (DEZ)ORDINE ALE CIOTULU STATAL CARE SE MAI NUMEȘTE ÎN „H”ACTE” ROMANIA!! MĂ ÎNTORC ȘI ZIC ÎNTREBÂNDU-MĂ – :OARE BĂTUTUL NU SE SCULASE CU FAȚA LA PERETE DE CĂTRE BĂTĂTOARE? CĂ NUMA-ȘE NU SE RĂZBUNA LELIUCA=„cu piciorul în zona genitală pe agentul de poliţie M.M.C”

 7. Ha, ha! Nătăflețu’ aiela n-o știut că lipovencele-s muieri hotărâte?…. Aviz amatoriluor di „menajere” urkace!

 8. Mistocarilor,de astea sunteti buni!de aia va lasati mintiti,furati,otraviti?natie parsiva!

 9. banuim o motivatie pur secsuala
  s-a luat de organ si l-a ultragiat,
  trebuie peddeapsa dubla!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.