Asasinii lui Kreiner au mers nestingheriți pe mai multe străzi din Sibiu

Au apărut primele imagini cu criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner, bătut și asfixiat săptămâna trecută în propria casă până la moarte. Anchetatorii au aflat traseul pe care l-au urmat asasinii, potrivit Oradesibiu.ro. Se pare că, imediat după atac, cei trei agresori au luat-o la pas pe străzile Sibiului. Aveau fețele acoperite cu cagule și nu s-au despărțit, ci au continuat să se îndepărteze de vila omului de afaceri. Au fost surprinși traversând strada și îndreptându-se spre bulevardul Vasile Milea. O cameră i-a surprins, la nici jumătate de oră de la eveniment, mergând prin Vasile Aaron, pe strada Negoveanu. Mergeau în șir indian și păreau calmi, fără să se grăbească.

„Autorii nu au fost găsiți, însă avem un cerc de suspecți”, a declarat prim procurorul Mihaela Ruginosu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Surse judiciare au declarat, pentru Ora de Sibiu, că anchetatorii au reușit să formeze un cerc de suspecți și au lărgit cercetările inclusiv în jurul anturajului lui Adrian Kreiner. Se pare că, în curând, ancheta va scoate la iveală o surpriză de proporții.

Adrian Kreiner, ucis în bătaie de străini?

Uciderea milionarului Adrian Kreiner – Ce cred apropiații

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8531 Articole
Author

9 Comentarii

 1. Eu vă tot spun, da’ voi nu vreți să mă credeți.:
  Sunt precis niște profesioniști, rakeți „RUȘI”.
  Acu’ s-au MUTAT DECISIV la Kiev, prinde orbu’, scoate-i ochii !
  măRog…😜

 2. …si isi trimiteau intre ei mesaje cu litere chirilice…

  Daca nu s-au despartit (precautie elementara), inseamna ca nu erau prea scumpi, fiind mai mult amatori. Comanditarul ar putea fi deci un roman, om de afaceri rival, cu o stare materiala nu prea buna.
  De verificat si pista unor afaceri sentimentale din trecut. Cherchez la femme, cum s-ar zice.
  Hai baieti, hai dragi anchetatori supra-platiti, ca se poate. Ca la alte fleacuri ce va mai merge mana…!

 3. Intrebarea e,cine dracu are videocamerele in interiorul casei ,se vede clar bordul intern de la termopan.Cine ia comisionat ia si filmat,Ca mai apoi sa
  in dea in gat,asa elimina si,,afaceristul,,elimina si ,,profesionisti executanti,,🤔😁.Acum e clar Ca a fost executat de Consorteria masonico/politica din Sibiu iar jaful o inscenare,tipul a deranjat rau pe cineva ori vor sa.i ia afacerea s.o gestioneze ei.

 4. Mergeau liniștiți, misiunea îndeplinită,,…acum poate dormi liniștit șeful…

 5. Nu cred că au „cercul de suspecți” astfel de comentarii din anchetă apar numai când nu au suspecți. Toți 3 sunt atletici, nu sunt agitați, sunt ucigași de profesie. Nu cred că sunt români, probabil albanezi sau ukranieni. Sunt disciplinați, șeful este conducătorul coloanei. Faptul că ucigașii ramân împreună pe traseul de recuperare, dă un singur indiciu: același mijloc de transport.

 6. Prin media bastinasa, e adevarat ca nu cu mult tam-tam, s-a zis ca avea si o Platforma(!) de tranzactionare de criptomonede?!?. E posibil ca o parte din bogatie sa fi provenint de aici(de la criptomonede) asa cum zicea un cunoscut al victimei intr-un recent interviu.
  Intreb si eu…Platformele de tranzactionare de criptomonede sunt acceptate sa fie inregistrate ‘in Romania’ ca de ex. pe Persoana fizica sau ca un SRL?
  Ps. Cu ceva timp in urma un turc, fondator al unei platforme de criptomonede, pentru ca a fraudat pe investitorii a primit o pedeapsa de peste 11.000 ani de inchisoare! Asta la turci.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.