Ascunzătoarea cu bani a lui Cătălin Cherecheș

Primarul fugar din Baia Mare Cătălin Cherecheș, prins de polițiști germani, nu ar fi mers întâmplător în Germania.

În Germania avea banii pe care i-a cărat acolo în mai multe tranșe, bani pe care i-a depozitat în locuințele deținute acolo de mama sa și de mătușa lui. Se vehiculează că suma din Germania ar fi în jur de 1.500.000 de euro.

Primarul ar fi vrut să părăsească Germania când a fost prins.

Cherecheș a recunoscut că a transportat personal banii cu mașina în Germania. O declarație făcută la instanța de judecată a ieșit acum la iveală.

„Orice persoană are dreptul de a scoate din țară o sumă de maximum 10.000 Euro. Acesta este și motivul pentru care sumele erau retrase în numerar la un nivel mai mic, în raport de programul de a merge în Germania la locația de domiciliu a mamei mele. Banii i-am transportat cu mașina, și mai mult eu i-am transportat. La acea adresă locuia sora mamei mele și alți membri ai familiei. Ulterior, aceștia s-au mutat și o parte din bani au fost plasați la locuința din Germania a mamei mele”, a declarat Cherecheș.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

22 de Comentarii

 1. Am auzit pe unul numit savaliuc mare apărător de vara, tâlhari politruci și alții asemenea ca indivizii asemenea cherechesului trebuie cazați în condiții de minim 5 stele .De pensie speciala pe timpul detenției încă nu l-am auzit .De unde bani pentru hoteluri pușcării dacă voi furați în neștire?

 2. Trebuie mers pe fir. Pedelistul avea blatul de ani de zile cu mafiotii din vama, de fapt cu sefii lor atat din Romania cat si din Ungaria. De ce nu i-au gasit ungurii banii ca pe altii ii rade pentru 2 litri de palinca ??? Toata vama si frontiere din vest au fost protejate de securistii lui Mayor si Coldea , apoi ai lui Helvig. in acesti peste 30 de ani. Acolo era stat in stat. In schimb DNA-ul da mereu navala pe vama din est sa confiste pachete de tigari. Si nu acum cand este treaba cu Ucraina ci din totdeauna.

 3. Extrem de putini se intreaba cum de a fost posibil ca judecatoarea care a denuntat ca i s-a oferit mita (de catre soacara lui Chereches) a fost lasata sa judece verdictul desi ea se recuzase! Asa ceva descalifica inca odata aceasta farsa sinistra numita justitia din Romania si pune la indoiala orice decizie in acest dosar. Restul e can can.

 4. „cum de a fost posibil ca judecatoarea care a denuntat ca i s-a oferit mita (de catre soacara lui Chereches) a fost lasata sa judece verdictul desi ea se recuzase!”

  Este o problema tehnica, stiu ei ce fac, altfel scapa „fugarul troznit”.

 5. Cine plătește costurile prinderii și extracției? Alinuța ne spunem că noua lege cu evadarea care inca se dezbate i se va aplica și lui Cherecheș care a taiat-o înaite de sentința finală. Credeam că legile acționează doar pentru viitor.

 6. Circoteca cu final așteptat, adică, liber că pasarea cerului. Sper sa nu se întâmple asta, dar, după cum se vede că e agățat pentru mici escrocherii, va rămâne și cu botul uns și cu slanina’n pod(funcția, salariul și pensia nesimțită).

 7. Chiar ca te autodefinesti corect. I se va deschide un nou dosar pentru sustragere de la pedeapsa. Esti cumva gradat in pensie? Alina stie in shimb ce vorbeste.

 8. Dintre toți justițiabilii,cel mai deștept a fost Ghiță care a fugit la cuscri sârbi care au un ghimpe împotriva României de cand a fost bombardat Belgradul de pe teritoriu nostru. Cițu vizează Russia sau Serbia!

 9. Citește atent: legal poți trece prin vămi pana la zece mii de euro. Dacă o faci de multe ori se adună.

 10. La un milion si jumatate ascunsi la Jărmania si „extrageri” de sub 10000 pe iesire, inseamna ca derbedeul asta a facut Baia Mare-Augsburg (sau pe unde o fi fost „caverna lu’ Ali Baba”) mai des decit a facut in zece ani Malai Mare traseul Bucuresti-Sibiu si inapoi !

 11. Poate mai candideaza din puscarie inca odata. Doar i-a mers, baimarenii se pricep la oameni.

 12. Bani facuti cu „truda” cat a fost primar. Destepti baimarenii ca de altfel intregul popor roman.

 13. DACA CHERECHES A ADUNAT, CA PRIMAR PROVINCIAL, ATATA BANET…DAR CINSTITA ELENA UDREA CA PUPILA A LUI BASESCU, OARE CAT A STRANS? CA DUPA CE S-A DUS LA PUSCARIE TOATE ASA ZISELE EI AFACERI AU CAZUT IN KKAT…CEEA CE ARATA CA SPALATORIA DE BANI FUNCTIONA PENTRU ACREDITAREA EI CA VALABILA. ORICE A PUTUT CUMPARA..SI UN PARTENER SI ASA ZISI PRIETENI, PE ORICINE AU PROSTIT, CHIAR PARTE DIN POPOR, CU CINSTITA UDREA…DAR INCEPAND CU CASATORIA DE PIȚI CU DORIN COCOS, CARE AVEA NEVASTA, DAR S-A BAGAT DREPT PARAVAN, CA SA JOCI ROL DE TIITOARE A ALTUIA…TOATE ACESTEA VORBESC DESPRE PROFILUL LEANEI…CINE ISI BATE JOC DE DUMNEZEU SI DE CELE SFINTE, SFARSESTE RAU…TEOLOAGA TATII! PANA SI HAINA DE CALUGARITA O SPURCASI, LEANȚO! CAT DESPRE CHERECHES, TOT DE LA LEANȚA I S-A TRAS!

 14. este pesedist. Dar tot aia este, numai fraierii mai cred in doctrina partidelor!

 15. asa ca suma poate avea o valoare mai mica sau mai mare dupa imaginatia fiecaruia.

 16. E mare acest chereches! Le-a tras-o la baimareni si i-a tras-o si lui Moculeasca, cumintenia pamantului, sa-i faca in ciuda lui horica.

 17. minte mioritica: ia banii, denunta si mai si judeca, triunghiul perfect.

 18. Vad ca de ascunzatoarea de bani a cherechesului din jermanica,dadura breavii nostri justitiari si postaci cu mana la chipiu Totusi, trecu atata timp,si n-am mai auzit nimic de cele 90 milioane euroi furati de vanghelie( bugetul primariei sect5 pe 5 ani!), tablourile si lingourile de aur ascunse in cimitir de valcov, de caprele de contrabanda a lu grebla, nu mai vorbesc de plantatiile cu negri ale lu dragniia din brazilia! Etc, etc! Toate aceste specimene, ca si cherechesul corupti pana in maduva, iar justitiarii si postacii (cu ordin de la melitie!) care combateau atunci ca si acum, toate aceste acte de coruptie-aceiasi!! Doar cu nic neimuri schimbate, carigrafia insa e aceiasi! Cum mama naibi sa nu dai cu caciula de pamant si sa mergi la vot sa alegi pe cine trebuie Ca sa nu faci vreo eroare ,ca cherechesul, lipsit de erata in suflet si care s-a luat de… de.. tradatorii tarii!Rusine lui!

 19. Daca ar fi ajuns Chereches , cu 1,5 milioane de euro in Italia , nu-l mai gasea nimeni!

 20. Cum merge lumea după fentă. Cum suntem intoxicați cu știri prefabricate din lemn de băneasa. Ne e livrat circul cu (editat) ăsta din BM , in timp ce legea pensiilor a trecut neobservată de “presă”. Promulgată, gata , la 70 de ani vom ieși toți la pensie. Noroc cu Chiricheș. Dacă nu le dai pâine, măcar circ.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.