Aşi, regi, dame şi altele – Lucruri interesante despre cărțile de joc

Niciun joc de poker nu ar fi complet fără cărți de joc, desigur. Ele sunt armura, sabia și scutul jucătorului de poker, toate reunite într-un singur obiect.

Majoritatea jucătorilor de cărți iau lucrurile așa cum sunt, fără a-și pune prea multe întrebări cu privire la istoria cărților de joc. Cu toate acestea, istoria cărților de joc implică multă cultură, schimbări și chiar politică. Există câteva semnificații reale în spatele regilor, reginelor și valeților originali.

Citeste articolul complet pe blogul 888poker.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

 1. asul din maneca..
  cam ciudat ca Ciolacu a citit prostii de pe foi si dupa a citit ca si cum ar fi verificat fiecare cuvant ca si cum nu gresise el ci prostia era pe foaie …
  daca e chiar asa a trebui sa verifice telefon,imprimante,laptop/uri ,pcuri fixe si sa le faca eset bios(virusii cu care gunoaiele au atacat institutii ale statului pot sta rezidente in telefoane,cache impimanta inteligenta,fax m… si trebuie resetate!!!!).
  ..iar acum alete cu bomba in Moldova?
  ezultatele ar fi :
  -sa devenim agnostici pe nea Miorlau ca citeste/spune prostii si eventual sa cream instabilitate
  -sa devenim suspiciosi pe orice cetatean din rep. Moldova si eventual sa nu mai ajutam si tara

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.