Așteptările românilor… ”Alegeri grele” pentru PSD

Alegerile de anul viitor vor fi „grele”, a spus, joi seară, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, arătând că, dacă există o aşteptare a românilor, aceasta este de la PSD.

„Alegerile de anul viitor pot fi caracterizate într-un simplu cuvânt: grele! Anul viitor vom avea mai întâi alegerile europarlamentare, alegeri la care este foarte important ca românii să înţeleagă cât de importante sunt politicile europene şi cât de mult ne influenţează viaţa, dar mai ales cât de importantă este calitatea oamenilor care-i trimitem acolo, fiindcă, dacă avem adevăraţi patrioţi români, mult mai competenţi la nivelul instituţiilor europene, europarlamentari care să fie respectaţi în ţară, respectaţi la Bruxelles, capabili să se bată pentru România, sigur că şansele de a atinge interesele pentru România cresc”, a declarat ministrul într-o conferinţă susţinută în comuna Recea din judeţul Maramureş.

Referindu-se la candidatul PSD la alegerile prezidenţiale de anul viitor, aceasta a precizat că o decizie va fi luată de conducerea naţională a partidului.

„PSD de fiecare dată a venit cu propuneri responsabile şi sigur, dacă există o aşteptare a românilor, aceasta este de la PSD. Sigur că în 2024 este important ca PSD să câştige alegerile, inclusiv alegerile prezidenţiale. (…) Alegerea unui candidat la prezidenţiale reprezintă decizia colegilor noştri (…) din conducerea naţională a partidului, fiindcă o asemenea decizie nu o ia o persoană, ci o luăm împreună”, a arătat Simona Bucura-Oprescu.

Aceasta a participat la alegerile din cadrul Organizaţiei de Femei a PSD Maramureş.

Crina Chilat, care ocupat timp de patru ani funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de femei a PSD Maramureş, a fost aleasă preşedinte de către delegaţii prezenţi. Ea ocupă şi funcţia de subprefect al judeţului Maramureş.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. De ce nu se jelește si nu pune bluza de gunoier pe ea? Ar putea, dar refuza cu obstinație.
  Si-a luat bilet de comuna Recea, a vorbit 3 agresiuni, după care s-a răsucit pe tocuri de pantofi nuzi si a si uitat ce a spus când a ieșit din sala afara. Sau era deja afara. Multe minunații au promis PSD, nimic nu au realizat.
  A tăiat-o pe câmp apoi spre București. Are repartiție de ministru si nu vrea sa si-o piardă.

 2. o poza cu ciolacu dind mana cu muncitorul Ilie Marcel Şerbuc nu aveti?

 3. Ce să respecte Bruxelles-ul doamna ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, distrugerea descreierată a industriei, distrugerea capacităților de producere a energiei electrice, lipsa locurilor de muncă, cumpărarea de armament învechit de la USA cacofonia idioată din televizuni, alegerea și existența de 20 de ani de președinte de țară tembeli și preocupați de îmbogățire personală, exodul fără precedent al tinerilor o politică violent antiromânească, statutul de servitori ai Ucrainei și de băț prin gard pentru Rusia? Câte locuri de muncă s-su creat în în România și Județul Maramureș de când sunteți ministrul Muncii? Pe câmpul de lângă Recea erau 7 hale de Avicola, mai departe la intrare în Baia Mare Abator de păsări numai inox acreditat UE din anii 70, FAIMAR pentru blide și ceramică, (acum din China) MARATEX care producea pânzeturi de mare calitate, în 2001 la Dumbrava Sibiu se mai aduceau materiale pentru lenjerie de pat de 2,3 m (acum cârpe din Turcia). La ieșirea din oraș 2 uzine de utilaj minier, 3 Flotații de minereu, uriașul și poluantul IMMUM ce producea Aur (cu Poanson), cupru, acid sulfuric, Xantați. Mai de parte minele de metale neferoase Herja, Baia Sprie, Săsar. Totul integrat. Fabrică de lactate, livezi, suc de mere. Zeci de mii de de locuri de muncă pentru femeile și bărbații Maramureșeni. Acum nu mai este NIMIC. În loc Auchan, Cora, Mall, Dedeman, Practiker, vânzări de mașini toate vânzând peste 80% produse import. Sigur doamna subprefect Crina Chilat Baia Mare șefă la femei nu are probleme cu lucuri de muncă. Acum pregătea ținuta de la botezul cuplului Cherecheș. Prin circul cu fuga primarului Baia Mare are cu ce se mândri. Pentru cei ce ne simțim numai în România acasă azi 1 Decembrie 2023 la 105 ani de la Marea Unire să credem în renașterea României. La mulți ani.

 4. ciolacu tot pe stahanovisti se bazeaza, nimic nu e usor!
  Traiasca Romania,de ziua ei!

 5. Se Înșeală amarnic madam ministru când spune ca Așteptările romanilor sunt de la PSD. Cu totul altul este partidul de la care ar mai fi ceva speranțe, pentru ca cu PSD, PNL di USR ne-am lămurit !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.