ASUS Zenbook DUO (UX8406): inovație la îndemâna nomazilor digitali

ASUS Zenbook DUO (UX8406) redefinește productivitatea și creativitatea mobilă cu ajutorul unui sistem revoluționar care include două ecrane tactile cu tehnologie ASUS Lumina OLED de dimensiune completă într-un șasiu compact care se poate extinde rapid într-un spațiu de lucru cu diagonală generoasă de 19.8 inchi.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) reprezintă un punct de referință în dezvoltarea laptopurilor care reușesc să fie extrem de portabile, dar care oferă performanțe la nivelul unui sistem desktop cu mai multe monitoare, fără a suferi limitările constructive. Pe scurt, nu a fost niciodată mai accesibil să lucrezi fără limitări de oriunde dorești.

Descoperă o lume de noi posibilități cu ecranul dublu

Noul ASUS Zenbook DUO (UX8406) redefinește conceptul de laptop dual-screen. Cu o gamă largă de moduri de lucru datorită suportului integrat, portabilitate remarcabilă și performanță de top, acest model este un instrument esențial pentru profesioniștii creativi și pasionații de tehnologie care au nevoie de un spațiu de lucru amplu oferit de cele două ecrane de 14 inchi.

Cele două ecrane identice cu rezoluție 3K (2880 x 1800 pixeli) oferă un spațiu de lucru generos de 19.8 inchi când sunt extinse la maximum. Tehnologia ASUS Lumina OLED oferă o experiență vizuală uimitoare, cu culori precise care sunt afișate la standarde industriale datorită capacității de acoperire 100% a volumului de culoare DCI-P3, contrast, practic, infinit, timp de răspuns de 0.2 milisecunde și luminozitate HDR de 500 niți care le-a adus celor două panouri certificarea VESA Display HDR True Black 500.

Rata de împrospătare rapidă a imaginii de 120 Hz asigură o claritate excepțională a mișcării, perfectă pentru jocuri, animații și derulare fluidă a paginilor web. Marginile subțiri cu un raport ecran-corp de 91% te fac să te pierzi rapid în imaginea vibrantă și detaliată.

Companionul ideal al nomazilor digitali

Folosirea a două ecrane de dimensiune completă redefinește modul în care creezi și lucrezi. Cu ajutorul standului de susținere integrat în șasiul laptopului, ecranele pot fi aranjate în mai multe moduri care asigură o versatilitate fără egal: modul dublu cu două ecrane, cu tastatura conectată prin Bluetooth sau cu tastatură virtuală afișată pe ecranul inferior, modul tradițional laptop, modul de partajare cu ecranele întinse complet la 180 de grade și modul desktop cu ecranele alăturate dispuse vertical, unul în continuarea celuilalt.

Artiștii digitali vor aprecia stiloul opțional ASUS Pen 2.0 cu 4096 de niveluri de presiune, perfect pentru desene și schițe precise, realizate în cel mai natural mod.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) se adaptează nevoilor tale de utilizare: cel de-al doilea ecran poate fi utilizat pentru a extinde spațiul de lucru, pentru a afișa tastatura virtuală și touchpad-ul sau panoul de utilități cu acces rapid prin gesturi intuitive. Chiar și șasiul ultra-portabil de 1.99 cm grosime și 1.35 kg greutate, la care se adaugă greutatea tastaturii Bluetooth de 0.3 kg, îți oferă o conectivitate completă incluzând toate porturile I/O de care ai putea avea nevoie.

Pentru că este conceput pornind de la nevoile utilizatorilor în mișcare, ASUS Zenbook DUO (UX8406) oferă o autonomie de 13 ore, lucru posibil datorită bateriei cu capacitate generoasă de 75 Wh. Nu doar autonomia, ci și durata de viață a acesteia este extinsă cu până la 20% mai multe cicluri de încărcare. În plus, bateria oferă opțiunea de încărcare rapidă de la zero la un nivel de 60% într-un timp remarcabil 49 de minute.

Performanțele ridicate ale laptopului ASUS Zenbook DUO (UX8406) sunt asigurate de un procesor Intel Core Ultra 9 -185H cu 16 nuclee ce rulează până la frecvența maximă de 5.1 GHz, un model extrem de rapid care integrează un modul NPU Intel AI Boost pentru a accelera sarcinile AI.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) beneficiază de o construcție robustă care a trecut cu brio testele standardului militar MIL-STD-810H. Din acest motiv, laptopul este oferit cu o garanție comercială de 3 ani.

Zenbook DUO (2024) este cel mai premiat laptop al ediției 2024 CES, cu 24 distincții “Best of CES” acordate de publicații prestigioase în cadrul evenimentului și laureatul “CES Innovation AWARDS”.

Noul model ASUS Zenbook DUO (UX8406) este disponibil acum prin precomandă din eShop ASUS România și la partenerii autorizați ASUS.

Articol susținut de Asus

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.