Atac armat în Franța

Un bărbat în stare de ebrietate a deschis focul în plină stradă sâmbătă seară într-o localitate din estul Franței, în apropiere de Metz, transmite AFP. În urma atacului, un om a murit și mai multe persoane din rândul trecătorilor au fost rănite.

Bărbatul, descris ca „un om înarmat în stare de ebrietate”, a deschis focul în mod repetat, conform poliției. O tânără în vârstă de 25 de ani, a decedat. O altă victimă, un bărbat de 30 de ani, a fost împușcat în cap, fiind în stare gravă.

O a treia victimă se află de asemenea în stare gravă. Este vorba de un bărbat de 20 de ani, care a fost împușcat în abdomen. Presupusul atacator a fost arestat de poliție. Motivele pentru care bărbatul a tras în plină stradă nu se cunosc deocamdată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.