Atac armat la club

Un om a murit, iar alți 14 au fost răniți, în urma unor focuri de armă, în noaptea de sâmbătă spre duminică. într-un club de noapte din localitatea americană Cincinnati. Atacul a avut loc în Cameo Night Club.

Update: Autorităţile americane cred că mai multe persoane au deschis focul în club. Atacatorul sau atacatorii nu au fost prinși.

Update: Poliția spune că nu sunt indicii că ar fi un atac terorist.

Clubul unde a avut loc atacul anunțase pe o reţea socială o noapte ”sexy” pentru cei care-i vor trece pragul, accesul fiind permis doar persoanelor de peste 21 de ani.

Sute de persoane se aflau în club când au început împușcăturile, a anunțat un responsabil al poliției, Paul Neudigate, precizând că există „un mare număr de victime” în urma focurilor de arme.

Deocamdată, nu a fost nimeni arestat, a precizat la rândul său sergentul Eric Franz la ABC, descriind o „scenă de crimă vastă și complexă”.

Statele Unite nu sunt la primul incident de acest gen. Anul trecut, 49 de persoane au murit după un atac într-un club al comunităţii gay din Orlando, Florida.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.