Atac cu cuțitul, la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei

O femeie a fost atacată cu un cuţit în Centrul Vechi al Capitalei de către un bărbat în vârstă de 74 de ani, ea reuşind să scape cu viaţă după ce s-a refugiat într-un magazin.

Procurorii susţin că a fost vorba de un atac la întâmplare.

„În data de 23.04.2024, în jurul orei 17,16, aflându-se pe o stradă din municipiul Bucureşti, Sector 3, inculpatul (un bărbat în vârstă de 74 de ani) a atacat-o cu un cuţit pe persoana vătămată (o femeie în vârstă 57 de ani) provocându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală. Victima a fugit şi s-a refugiat în interiorul unui magazin din apropiere, iar inculpatul a încercat, fără succes, să o urmărească, fiind depistat la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, având cuţitul asupra lui. Din datele existente, nu a rezultat vreo relaţie între inculpat şi victimă, atacul fiind unul întâmplător”, explică Parchetul Capitalei, într-un comunicat de presă transmis miercuri.

Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior un judecător de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. In sfirsit, au ajuns „civilizatia” si „normalitatea” si la noi ! Cum i se pare unuia ca „te-ai uitat cu privirea” mai chioris la el (cum spunea un maior IQ250 in armata) cum sare cu satirul la tine !

  2. Trebuie să-i mulțumim tovarășului profesor de educație și fizică!…asta-i democrație americană!…

  3. Acum este ,,iepoca de aur” a hotilor, criminalilor si dezaxatilor, cu legi care ii favorizeaza. Daca ii vine omului zambalacul si are pofta sa omoare pe cineva, iese la drumul mare cu cutitul sau toporaul si isi face damblaua. Adrenalina la discretie!
    Asta-i tzara de care vor avea parte copiii si nepotii nostri……[Rumburak]

  4. Stați să apară pe piață JUCĂRIILE din UrcRuina, măR🤮g…
    ●)RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK(●

  5. stai sa vezi cand o sa inceapa pakistanezii, afgani si alti „migranti” si „refugiati” sa se spintece prin centru, ca la nemti si la englezi…

  6. o tara idiotizata, manipulata, haituita, cu ordin securist de restrangere a libertatilor. si cum o faci? terorizand oamenii…acesta-i modelul de succ-escuri sorosh, pus la cale in toata lumea „civilizata”. este o manareala. cine este individul? IMPOSIBIL CU GIGTEMBELIZAREEA SA NU STITI CINE ESTE…AH, VRETI CAMERE PE STRAZI? ONLAIN SI RUMANU’ URMARIT PESTE TOT? HAI SIKTIR OTREPELOR! unde a fost inchis si cine i-a dat drumul?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.