(VIDEO) Atac cu rachete la Harkov: „Zeci” de morți și sute de răniți

Zeci de persoane au murit și sute au fost rănite în urma atacurilor cu rachete rusești din orașul Harkov, anunță luni, autoritățile din Ucraina.

Consilierul ministrului de Interne Anton Herashchenko a făcut anunțul.

„Harkov a fost atacat masiv cu rachete. Zeci de morți și sute de răniți”, a scris consilierul pe Facebook.

Deborah Haynes, editorul Sky News în Ucraina pe probleme de apărare și securitate a spus că „a fost un bombardament îngrozitor asupra celui de al doilea oraș al Ucrainei. Avem aceste rapoarte care vin prin Ministerul de Interne despre zeci de morți, sute de răniți în timpul valurilor de rachete. Imaginile care apar și pe care le vom verifica, arată că ceva îngrozitor s-a întâmplat în acel oraș în ziua cinci a conflictului”.

De asemenea, Reuters, a anunțat că s-au înmulțit bombardamentele asupra orașului Donetsk.

Primarul oraşului Harkov, Igor Terekhov, a precizat că cel puţin nouă persoane au fost ucise şi 37 rănite într-o zi, după bombardamente

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

18 Comentarii

 1. Când citești sau auzi de Reuters, CNN, BBC, Europa Liberă, Deutsche Welle, Vocea Americii, NYT, cu materiale dăruite în toată lumea, poți fi convins că este… adevărat. Când van der Leyen și Cîțu interzic acces la alte surse de informație decât cele „oficiale și sigure”, termenul „opinie” își pierde orice sens. Altfel spus, ni s-a luat dreptul constituțional la informare și, implicit, la opinie. Cum războiul se va termina în curând (sper), aștept să se împlinească profeția lui baba Gates: un alt virus, și mai al dracului.

 2. Ieri, o cunoștință care locuiește in Harkov mi-a spus că autoritățile locale au fost somate de ruși să se predea ca sa evite un măcel, ceea ce au și făcut (fiindcă au considerat că sunt in inferioritate). Acum inteleg ca politia locala si soldatii rusi patruleaza impreună, e liniste, oamenii au iesit din adaposturi si-si vas de viata… Nu stiu ce sa cred…

 3. Prima fotografie este a unui bloc pentru cadre militare dintr-o veche cazarma sovietica, cum mai sunt destule si pe la noi, iar geamurile sunt distruse de suflul unei explozii. Nimic mai mult!

 4. Realizați câți bani au băgat naziștii globaliști in Ucraina din 2014 până în prezent pentru distrugerea Rusiei? Se lupta Russia de 5 zile cu naziștii lui Zelensky și naziștii ucrainieni nu cedează. Câte arme au primit de la americani ca sa reziste rachetelor rusești? Ceva e dubios! Ucraina va fi ștearsă nuclear de pe hartă dacă americanii nu cedează!

 5. Exercită-ți dreptul constituțional în mod civilizat și ponderat.

  Dacă vrei propagandă rusească de stat prin Russia Today, Konsomolskaia Pravda sau Sputnik – e liberă calea spre Tiraspol sau mai departe în est. Poate rămâi acolo definitiv, alături de Depardieu. N-ar fi nicio pierdere, din contra ne-ai face tuturor un mare bine!

 6. Bine ca stirea nu e data de vita aia incaltata de la englezi (cica ministru de Externe !!), ca aia ar fi spus ca rachetele au lovit Harcov-ul, cu victime la Sfintu Gheorghe si Miercurea Ciuc !

 7. Cand veti auzi ca din cer au inceput sa cada meteoritii sub forma de sateliti, atunci razboiul e pe bune. Daca meteoritii cad deasupra Ucrainei sau Rusiei sunt sateliti americani. Daca cad la americani acestia sunt rusesti.

 8. Rachetă aia a spulberat tencuiala blocului …iar pe cele de lângă el a crescut iarbă in secundă 2 ? In 2022 să nu ai o imagine clară ……hmmmm ciudat războiul ăsta …..

 9. Presa evident minte, doar e românească. De multe ori se exagerează chiar de vizibil alta e situația…Și aici nu doar rusul e de acuzat.. Ukranul a semănat vânt și acu culege furtună,. mai trebuie să explici ??

 10. Asta cu meteoritii ar fi cea mai nasoala treaba, mai ales daca se intimpla sa cada si in vecini, in Romania … vom asista sigur la cea de-a doua disparitie a dinozaurilor, acum fiind rindul celor de la Curtea Constitutionala …

 11. Adolf Putin este o canalie insetata de sange.
  Nu vedeti ce comportament total anormal are fatza de un popor de acelasi sange cu rusii lui? Nici cand rusii au asediat Berlinul hitlerist nu s-au dedat la asemenea bombardamente inumane.
  ,,Negocierile” sunt facute pe acelasi calapod cu conditiile pe care le cerea bestia din partea NATO: inacceptabile.
  Adolf Putin PACIFICATORUL!

 12. L-am subapreciat total pe piticul atomic de la Moskwa. Nu mi-as fi inchipuit ca are atatia lingai pe forumul Cotidianului.
  Baietii lui vad ca posteaza intens in favoarea criminalului moscovit.
  Sunt bune rublele dementului?

 13. Ucraina va fi rasă de pe fața pământului dacă o mai arde mult slugarnic la odinele amerlocilor. Vai de capul lor, când ești o slugă penibilă precum Zelenski, mai pleacă și mintea cu sorcova.

 14. Putin le va umili grav pe slugile americanilor. Mai vorbim peste o săptămână cand Zelenski va implora să fugă din țară precum ultimul șobolan de pe corabie.

 15. In Harkov sunt lupte de ambele parti, tiruri de artilerie de ambele parti. Sa nu mai dezinformam, Cotidianul. Nu erai tu cel care scria de cei 13 graniceri omorati de rusi de pe insula?

 16. Poza arata o cladire dezafectata.Unde sunt zecile de morti si raniti?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.