Atac fără mănuşi în Coaliție: „Şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că „noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”.

„Eu ştiu că aici vă e greu, dar nu sunteţi singuri. Asta le-am zis-o şi colegilor din Oltenia, unde, tot aşa, PSD-ul face ce a făcut dintotdeauna, de asta mie îmi place să spun că noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, aceleaşi obiceiuri, aceleaşi lucruri urâte, ameninţări, şantaj, mizerie”, a spus Roman, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Dâmboviţa pentru alegerile locale.

În ianuarie 2024, preşedintele PNL Dâmboviţa, senatorul Virgil Guran, a anunţat că rupe alianţa cu PSD la nivel judeţean. Motivele invocate de liderul liberalilor din Dâmboviţa au plecat de la alocarea de bani de la bugetul judeţean către primăriile conduse de primari liberali.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

  1. Nu te poti numi Liberal, daca nu esti o jigodie,un ticlaos un incompetent, impotent si indolent

  2. Acum e nimic, sa vedeți prin iulie ce răcnete și jicniri vor curge între ei, după alegeri. Acum prostii se recunosc între ei și se dezvăluie, în iulie va fi competiție de urlete și răgete între prostii analfabeți funcționali din politica românească.

  3. Ce nu spune pedelistul asta de Florica este ca PNL nu mai exista de mult. Vorbim clar numai de PDL-ul lui Petrov. Din vechii liberali au mai ramas in sigla actuala doar niste unguri si romani cum a fost Mandolina, adica nici de-un fel.Fraierii din PSD i-au luat in brate la ordinul unuia ca Helvig iar acum le sapa groapa. Pana si un boschetar stia asta.

  4. P$DNL insisi sunt mizerie, santaj si amenintare.

    PSD si PNL se merita unii pe altii. Votacii liberali si socialisti rezultatele lor fructuoase ale guwernarii KLAUSS.

  5. asta sustine organizatzia paiatzelor asezate de securime pa fuNtzii: SANTAJUL, „nevinovatule”… oi-oi-oi, „inocentule”..Romanii, cati mai sunt au scarba de voi, mah! vor merge la tov, ca de obicei pensionarii…si ai de-au mai ramas, ca pe restu’ i-ati ucis planificat cu plan-de-mita ca sa va asiguratzi pensiile specile. capuse ticaloase si criminale ce sunteti! TOTI ACEEASI MIZERIE!

  6. credeti ca v-ati asigurat masa de tov-anti prin angajarile masive in institutiile de taiat frunze la caini? statul nu mai exista, bhai! STATUL TREBUIE SA LUCREZE PENTRU CETATEAN: PRIN URMARE NU EXISTATI, MAH ! FURATI BANI DE LA BUGET TICALOSILOR! s-ar putea sa aveti o supriza, mah! nici aceia nu cred ca va tov-eaza… va fi sarcina pe-ce-rista sa arate actele ca au tov-at?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.