Atac mortal al urşilor la marginea unei localități

Un bărbat de 71 de ani din judeţul Sibiu care lucra ca îngrijitor la o stână din comuna Băgaciu a fost descoperit mort pe un câmp, prima ipoteză luată în calcul de autorităţi fiind atacul unui urs.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a precizat joi că în cauză a fost deschis un dosar penal şi că se aşteaptă raportul medico-legal pentru stabilirea exactă a cauzei morţii.

„La data de 29 mai a.c., în jurul orei 18,00, Poliţia municipiului Târnăveni a fost sesizată, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că pe un câmp aflat în extravilanul localităţii Băgaciu a fost identificată o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat trupul unui bărbat de 71 de ani, ce prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, produse de un posibil atac al unui animal sălbatic. Trupul neînsufleţit a fost preluat şi transportat în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul. De asemenea, în cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar continuării verificărilor, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă, aflat sub supravegherea unităţii de parchet competente”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Cred ca la Ciobani ar trebui sa li se dea Pusti de Vânătoare ! Ciobanii sunt singuri pe Munte si nu au cu ce sa se Apere !

  2. Sa nu fi fost un urs de etnie.
    Astia mai infuleca labe de urs, si mai stii, se transforma ca si beornizii.
    Desi ala care a ucis-o pe Raisa avea aparenta umana….

  3. Populatia de ursi trebuie redusa la numarul stabilit de ocoalele silvice, astfel incat animalele ramase sa aiba teritoriu suficient. Exemplarele agresive si cele naravite la pubelele de gunoi trebuie impuscate, indiferent ce zic activistii. Iar acestia, daca mai fac scandal, sa fie dusi in padure si legati de copaci, sa le explice ursilor ca le vor binele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.