Atac sângeros în Irlanda: Oameni înjunghiați pe stradă

Poliţia irlandeză a anunţat că cinci persoane, printre care trei copii, au fost spitalizate în urma unui grav incident de ordine publică petrecut joi în centrul capitalei, Dublin, media locale relatând că a fost vorba despre un atac prin înjunghiere, transmite Reuters.

Poliţia a mai anunţat că are o pistă clară de anchetă şi nu caută nicio altă persoană în acest moment.

O fată a suferit răni grave şi alţi doi copii sunt trataţi pentru răni mai puţin serioase, a indicat poliţia.

De asemenea, o femeie este tratată pentru răni grave, iar un bărbat pentru răni mai puţin serioase, a adăugat aceeaşi sursă.

Media locale au relatat că toţi cinci au fost înjunghiaţi în Parnell Square din Dublin, care se află în vecinătatea arterei principale O’Connell Street. Poliţia a anunţat că locul incidentului rămâne închis circulaţiei.

Potrivit cotidianului Irish Times, suspectul principal a fost reţinut şi are răni despre care se crede că sunt autoprovocate. Primele indicii sugerează că bărbatul a încercat să atace un număr de tineri şi că unii trecători au intervenit.

Motivul atacului, care s-a petrecut în apropierea unei şcoli, nu a fost stabilit, a scris Irish Times.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. „răni… autoprovocate”
  a venit prin UK,
  „pă anglia”
  in irlanda DE NORD,
  aia aflata sub ocupatie straina.

 2. Se cuvenea in titlu grn Scânteia; „Din realitatea lummi occidentale”.

 3. Motivul atacului nu are importanta. Efectele sunt importante. Adica mai multa politie, armata pe strazi, stari de urgenta, legi martiale si alte totalitarisme ordinare.

 4. Aolio praleo, sa nu fi fost vreun azteca de CL/IL/BZ/TL sau CT. Pare pattern de extractie rromulana.

 5. toata lumea se asteapta sa fie vreun afgan, pakistanez etc… eu unul sper sa ne mandrim cu un rromanas plecat la „munca”

 6. Algerian,pare-se . Din specia care se ocupă doar cu bombe , cuțite și ajutoare sociale .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.