Atacate și rănite de un câine în parc

Din nou probleme cu câinii în București. De data aceasta, un câine de rasă a atacat și mușcat o copilă și pe mama sa. Incidentul a avut loc într-un parc din sectorul 2, scriu jurnaliștii de la Știri pe surse.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Cainele din poza nu musca, e un caine bland. Uitati-va ce frumos zambeste.

 2. dat cataleala in romani.
  Pe timpuri aproape nimeni nu tinea caini la bloc, acuma este musai sa ai un Bubico!
  De curand mi-au aruncat doi catei in cutea de la tara, acolo merg 2 zile pe saptamana, ce sa fac, unde sa ii duc?
  Adaposturile de caini sunt pline, primariile au alte treburi iar vecinii nu ii doresc.
  Decat sa castreze catelusele, mai bine cumpara un bax de bere!

 3. Cine dracul a pus-o pe aia să se plimbe prin parc ?…de fapt parcurile din orașe sunt pentru câini nu pentru oameni…

 4. Parcurile nu ar trebui sa accepte caini pt plimbare. Azi, la orele 13-14 in Parcul Circului pe malul apei lacului,o tanara isi plimba cainele lup liber, fara lesa,fara botnita. Dincolo de micul gard din jurul lacului nu ar trebui sa intre nici un om si nici un caine. Este habitatul ratelor, lisitelor, pescarusilor, broastelor de apa. Cand tanara a primit observatie, a spus ca pune cainele pe noi. Ca la noi la nimeni!!!

 5. Am mai scris-o eu pe forum: in Iepoca de Aur Capitalista mioritica, iesirea din casa a devenit sport extrem.
  Risti sa te intorci acasa mort, sau sa nu te mai intorci deloc (hokus-pokus-disparutus)……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.