Ateneul român: JAZZPARALE, de alegeri

 

Turneul Național Flautul Fermecat aduce Jazzparale, duminică, pe 9 iunie, de la ora 19:00pe scena Ateneului Român din București.

Dacă nu știți pe cine să alegeți pe data de 9 iunie, flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, împreună cu partenerii săi de scenă, Sorin Petrescu (pian) și Doru Roman (percuție) vă propun să îi alegeți… pe ei!

Cei trei „candidați” pentru a vă face o seară perfectă promit o experiență muzicală plăcută, într-o atmosferă rafinată, unde sunetele flautului vor răsuna cu delicatețe și măiestrie.

Fie că sunteți pasionați de muzică clasică sau doar căutați un moment de relaxare și inspirație, acest concert este o alegere ideală pentru o seară frumoasă în centrul orașului.

Biletele se găsesc pe https://ove.ro/turneul-national-flautul-fermecat sau la casa de bilete a Ateneului.

Plecând de la muzica lui Mozart și Beethoven, artiștii aduc în fața publicului prelucrări sau piese inspirate din muzica celor doi corifei ai Clasicismului, precum și hituri ale muzicii tradiționale americane sau românești, într-un original melanj de jazz simfonic, jazz clasic, jazz contemporan și jazz „agricol”, în care ritmurile de geamparale și călușari au menirea de a încinge spiritele.

Leonard Bernstein, Leroy Anderson, Dave Brubeck, Christoph Keller sau Johnny Răducanu alcătuiesc un periplu muzical de neuitat, în care publicul va fredona, va dansa și, mai ales, va pleca mai bogat, cu jazzparalele întipărite în memoria afectivă.

Turneul Național Flautul Fermecat – JAZZPARALE începe la Caracal pe 6 iunieajunge la București pe 9 iunie și va continua la Deva (10 iunie), Bistrița (11 iunie), Iași (18 iunie), cu final la Sibiu (6 iulie).  

ITINERAR

6 iunie – Caracal – Teatrul Național

9 iunie – București – Ateneul Român

10 iunie – Deva – Sala Pro Arte

11 iunie – Bistriţa – Palatul Culturii18 iunie – Iași – Palatul Culturii

6 iulie – Sibiu – Sala Filarmonicii 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Plecând de la muzica lui Mozart și Beethoven,

    asta ne-a amintit de David Grimal:
    -ce mai scartzie HAN-DI-CA-PA-TUL ala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.