Atentat cu bombă la adresa procurorului şef al Bulgariei

Procurorul şef al Bulgariei Ivan Gheşev a scăpat nevătămat luni după explozia unui dispozitiv la trecerea maşinii sale oficiale. Parchetul Bulgariei a afirmat că investighează explozia drept act terorist, deşi Ministerul de Interne a vorbit doar de un „incident”, relatează EFE.

Petăr Todorov, secretar general în Ministerul de Interne, a menţionat că nimeni nu a fost rănit în „incidentul produs luni la ora 11:45 (ora locală, 08:45 GMT) pe şoseaua dintre Samokov şi Kovacevtsi, în direcţia Sofia”.

El a adăugat însă că „ameninţările la adresa vieţii şi sănătăţii oricărei persoane sunt absolut inacceptabile” şi guvernul va lua măsuri ferme.

„Bomba era clar menită să ucidă. Nu a fost destinată să intimideze, nu au fost artificii”, a declarat la rândul său presei Borislav Sarafov, procuror adjunct şi director al Serviciului Naţional de Investigaţii, adăugând că familia lui Gheşev era cu el în vehicul.

Sarafov a mai precizat că dispozitivul conţinea aproximativ trei kilograme de explozibil.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

5 Comentarii

 1. Mafiotii din justitie nu pot fi eliminati decat prin chirurgie fara anestezie.

 2. „Două ambulanțe au plecat de la spitalul din Samokov. La fața locului, au văzut o gaură în pământ și s-au întors pentru că nu existau victime, a declarat directorul spitalului, doctorul Kovacka, citat de NOVA.”
  O gaura,nici macar groapa!
  Noroc pe procurorul sef bulgar.
  Concediu placut ca pleca in vacanta cu familia „intr-o masina blindata”.
  Noi cu avionul de lux,ei cu blindatele…
  inseamna ca si bulgarii sunt nevricosi…

 3. Bulgaria s-a mexicanizat prima dar România nu e departe.Poliția doarme iar klanurile pun Justiția(sau ce-o fi ea) la respect.Politica e beneficiar colateral, fiind o clasă privilegiată separată de restul populației, aflată-n slujba klanurilor.Populația este clasa hiloților, clasa de jos a celor care produc dar nu au.Brand new world.Cum. spunea dl Marga:politica trebuie să… numai că nimeni nu poate să oblige politica să facă ce trebuie pentru că ăsta-i sistemul.Peste tot.

 4. Niste interlopi ar fi atacat judecatorii si procurorii. Procurorul general doar aproba cercetarea mafiei din politica eliminand alti candidati din alt partid. Dar poate fi si Sorosh care vrea procurorii globalisti sa preia puterea.
  Scopurile sunt politice si strategice.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.