Atenție la trafic! Marş pe motociclete în Bucureşti

Un marş pe motociclete se va desfăşura sâmbătă, în Bucureşti, între orele 11,00 şi 12,30.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, transmis AGERPRES, între orele 11,00 – 11,30 este programată adunarea participanţilor în parcarea din faţa Gării Băneasa – Fântâna Mioriţa.

În intervalul 11,30 – 12,30, coloana de motociclete se va deplasa pe banda I de circulaţie pe traseul: Şos. Bucureşti-Ploieşti – Piaţa Presei Libere (pe deasupra pasajului) – Bd. Regele Mihai I – Arcul de Triumf – Şos. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – dreapta Bd. Regina Elisabeta – Splaiul Independenţei – Str. Petre Popovăţ – Calea Crângaşi – Str. Mehadia – punct final incinta Platforma Industrială Granmetal.

În acest context, Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulaţie şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, să traverseze strada doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înţeleasă de către conducătorii de autovehicule.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Care o fi scopul? Poate o mai pun de o depasire gen … PASAJUL UNIRII!!!

  2. Caractere asemănătoare și aceeași atitudine ca și la marșurile curcubeu, nevoia unora de validare, de vizibilitate sporită față de cei care nu sunt ca ei. Și supărarea că noile generații de motocicletele (le vedem de după 1990) cu puteri formidabile sunt deosebit de silențioase nu ma pârâie să răsune tot cartierul că trece eu.

  3. S-a ofensat Piedone.
    Nu are cum se ascunde intre motociclisti cand totul e la vedere. 🤣

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.