Atmosfera din Parlament la votul pe Buget

Marți, în ședința dedicată dezbaterii bugetului pentru 2024, senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR George Simion și-au adresat injurii.

Diana Șoșoacă și George Simion au transmis live cu telefonul întregul scandal.

George Simion și colegii săi de partid țineau afișe la tribuna Parlamentului.

Alfred Simonis, președintele Camerei le-a cerut membrilor AUR și Dianei Șoșoacă să meargă înapoi la locurile lor, dar aceștia au refuzat

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că aşa se face politică dacă nu ai argumente.

Votul  final  este programat să aibă loc miercuri.  

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Toate domeniile mor! Promisiunile sunt făcute pentru a fi încălcate! Cetățenii sunt exterminați de sistemul de sănătate slab finanțat și de prețul scump al vieții! Doctorii, elevii și profesorii sunt exterminați din lipsa de sănătate veritabila (vezi prăbușirea de la Odorheiu Secuiesc, clădirile neconsolidate) și de lipsa de bani pentru un trai decent! Sănătatea e inaccesibila in România, din cauza prețurilor mari, oamenii mor de foamete după ce plătesc utilitățile și ratele! Revoltele urmează!

 2. Niste circari care vor să conducă poporul român. Și USR-istii au procedat așa și au ajuns la lada de gunoi. Numai fraierii accepta asemenea metode de a face politica. Până nu dau cu mucii in fasole acești circari nu lasă. Pentru circul de ieri,circarii du pierdut multe puncte. Circarii nu ar trebui să facă nimic că să câștige,așa își dau cu tesla intre picioare.

 3. Nu e o noutate; si in alte parlamente se intampla lucruri ciudate. Dar pe de alta parte, parlamentarii sunt oglinda poporului, a Romaniei educate. Asta este educatia- mahalagism, vocabular suburban, lipsa totala de bun simt si a celor 7 ani de acasa.

 4. Simonito Maimutzolini e mort fara mobil in mana dreapta,stanga si-o odihneste pentru alte activitati intelectuale,cine-l mai filmeaza?E o problema pentru partida trogloditilor securisti din Alianta Latrina

 5. Trombonagii mei cu bugetul Meu de vorbe, lipsit de continut, fara vreo acoperire si corespondenta in realitate.

  „Veniturile” de fapt imprumuturi externe peste clasice imprumuturi si-n 2024, ca pana acum. Plus alte taxe noi si/sau marite.

  Sosoaca, Simion, AUR nu detin si nu au detin, functii guwernamentale. Drula, Orban si Citu au pupat poala popii si sunt „autorii” dezastrului trecut si viitor. Ciolacu si Ciuca macar pot invoca scuza de ajunge dupa la sfarasit. Furturile si tunurile le-au dat „inaintasii”, tot ai mei. La un grad de indarare guWernAmentAla la 70-80%.

 6. Circ specific politrucilor din Romania ultimilor 30 de ani . In lupta decisiva pentru CIOLAN marii oameni politici din Romania i-si dau arama pe fata si recurg la metodele pe care le folosesc in viata reala si care-i caracterizeaza cu adevarat: huliganismul de mahala.

 7. Si cu toate acestea cele doua panarame de circari penibili, Sosoaca & Simion, au adepti.
  Pe cine ii reprezinta cei doi nerusinati, este simplu de inteles……[Rumburak]

 8. Ca la șatra romînească bre..Au intrat competențele haurite in acțiune ca să-ți demonstreze cîte ceva din ceea ce urmează.. Au incă prea mulți dinți și tupeu,..pănă la primul eșec.. Azi nu e niciunul dintre borfașii patrioți fericit că e la guvernare. Țtie că măine e cu spatele la zid.. Nu mai are,, sacul e gol.. In atare situații, cînd a văndut tot, ai golit tot ai ra tot, ai pustiiti o țară, nu cred că ai perspective de viitor, nici chiar evadat in colț de lume..

 9. Daca Sasul isi facea treaba dupa asteptarile si increderea acordata de majoritatea romanilor la vot, nu mai aveam acum circul asta.

  Dar a fost o mare pacaleala mirsava sasesca.

 10. Acajiul a ranito la simtitor pe Shosho, e totusi femela, nu gorila s-au certat ca la usa cortului parintilor

 11. Americanii/UE nu le sar in cap, ei sunt de-ai americanilor si de-ai UE.
  Meloni face si drege. N-a (des)facut mai nimic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.