Au dat Guvernul în judecată

Sanitas contra Guvern. Aproape 75.000 de membri ai Federaţiei Sanitas din România au dat în judecată Guvernul României, solicitând aplicarea integrală a Legii salarizării bugetarilor (Legea 153/2017) pentru toţi membrii Sanitas care fac parte din toate categoriile de angajaţi din Sănătate şi Asistenţă Socială.

Potrivit unui comunicat al federaţiei, în ultimele două luni liderii Sanitas locali şi judeţeni au strâns semnături, au vorbit cu societatea de avocatură şi procesul a început. Scopul îl reprezintă recuperarea tuturor veniturilor salariale pe care Guvernul le datorează membrilor federaţiei pentru ultimii trei ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Mențineți apăsată pedala de accelerație, altfel, vă luați țeapa anului 2023! Guvernul împarte la ai lor, restului cetățenilor doar amânări și minciuni! Nu uitați: Romania anului 2024 nu sta pe sacul de bani pentru nivelul de trai al cetățenilor, nivelul de trai și costul vieții celor din Romania e neinteresant pentru clanurile infractionale din bugetari de lux organizate politic! P.s. nu e instigare, este realitatea de care vă veți convinge, sper sa nu fie prea târziu.

  2. Îl ia dracu` pe Ciolacu, încep românii să-și ceară drepturile și cum vine anul electoral nu-i poate refuza că pierde procente și-l belește pesedeul. Va crește mult datoria țării, să-l mai văd că-i acuză pe alții că au îndatorat-o! Dar poate că dacă România ajunge la faliment recunoscut (că în stare de faliment este deja) nu va mai fi apărătorul privilegiilor (pensii speciale, salarii de 10-20.000 € la stat, 3.200 UAT-uri, 47 de județe și sectoare, bani la partide, etc. etc.).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.