Au furat 30 milioane de dolari cash

Nu mai puțin de 30 de milioane de dolari cash. Atât au furat mai multe persoane încă neidentificate dintr-o unitate de depozitare a banilor din Los Angeles. Furtul a avut loc în Duminica Paștelui și a ieșit la iveală a doua zi, când angajații reveniți la serviciu au deschis seiful în care ar fi trebuit să fie banii.

Este unul dintre cele mai mari furturi de numerar din istoria orașului, a anunțat poliția.

Furtul a avut loc duminică seara la o unitate din zona Sylmar din Valea San Fernando, unde sunt manipulați și depozitați banii de la companiile din regiune, a declarat Elaine Morales, comandantul departamentului de poliție din Los Angeles Times.

Presa locală a raportat că hoții au vizat unitatea GardaWorld din Sylmar.

Spărgătorii au reușit să intre în clădire prin acoperiș iar apoi în seiful în care erau depozitați banii fără a încălca nicio măsură de securitate.

Furtul are loc la aproape doi ani după ce 100 de milioane de dolari în bijuterii și alte obiecte de valoare au fost furate în California de Sud. Hoții nu au fost prinși.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

9 Comentarii

  1. Cine vrea sa urmeze cursurile UNIVERSTITATILOR DE FURAT sa se duca in USA. Acolo sunt profesorii cei mai buni in ale HOTIILOR.

  2. La ce debandare este in tara drogatilor ,homalailor si criminalilor nu este vreo surpriza

  3. Ce dra-ci o sa faca cu atata hartie igienica? N-au nici-o valoare. Ha!!

  4. bere romaneasca cu salmonela ?
    o dai in disinterie intoarce-te la magazin mai cumpara si du-o la testat

  5. Bravo lor. Politicienii fură mai mult și riscă mai nimic. Să plătească asiguratorii că ăștia sunt și mai mari hoți.

  6. Ce fraieri cu Ursula furau 30 de miliarde erau facuti scapati pe viata.

  7. O FOST O DRONĂ CU IA FABRICATĂ LA CUGIR ! MĂI SĂ FIE!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.