Au înnebunit salcâmii!

Visează la o „Românie pierdută” şi o cântă celor care au urechi de auzit. Nu trădează credinţa artistului cu vocaţie şi spune Adevărul într-un mod încântător.

Cum poţi fi cuminte când chiar şi salcâmii au înnebunit, este întrebarea de rezistenţă pe care maestrul Tudor Gheorghe ne-o adresează nouă şi sieşi totodată.

Ca un răspuns premeditat la întrebarea dacă este greu să rezişti alienării, artistul ne face o demonstraţie de înţelepciune şi sensibilitate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Adela Constantinescu 511 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.