Au râs de noi și era să o pățească mai rău!

Presa belgiană a fost deosebit de ironică la adresa tricolorilor după remiza de 1-1 a României de la București cu Irlanda de Nord. Nu s-a sfiit să ne catalogheze drept niște incapabili, iar comentariile aproape că au transformat naționala lui Edi Iordănescu într-un sparring-partner pentru cea pregătită de Domenico Tedesco în meciul direct din grupa de la EURO 2024.
24 de ore mai târziu a fost rândul dracilor roșii să intre pe teren și culmea, tot împotriva unei reprezentative similare adversarei României. Belgia a jucat la Dublin cu Irlanda și privind lotul oaspeților precum și diferența semnficativă de locuri toate premisele mergeau spre victoria echipei mai bune.

Pe teren lucrurile au stat însă cât se poate de prost pentru belgieni, e drept în condițiile în care Domenico Tedesco a experimentat foarte mult, lăsând pe bancă toate numele grele și folosind foarte mulți tineri. Rezultatul a fost un joc fără consistență, s-a văzut lipsa oricăror relații de joc și scorul de 0-0 a fost unul bun pentru oaspeți, în condițiile în care în minutul 28 Irlanda a ratat un penaly, apărat de portarul Sels.
Domenico Tedesco a spus că la următorul joc, cu Anglia, va intra artileria grea dar a recunoscut că la Dublin echipa sa a dezamăgit din toate punctele de vedere.

„A fost un meci plictisitor, nu unul bun. Ambele echipe au avut un ritm lent, au pasat încet, nu au avut ritm. A fost ca un amical în timpul verii. A fost greu să intră în ritm, a durat mult. Voi analiza tot ce s-a întâmplat.
Nu a fost ușor nici pentru jucători. A fost un meci plictisitor, cu puține ocazii. Am început cu mulți tineri, care nu au avut ritm. Știam că nu vor avea intensitate pentru că prima dată când joacă împreună”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Un lucru-i clar! Si di-or chierde „dracii roșii” tuati meciur’le din grupă in Jermania, ai noșt’i to’ nu mierg mai departe…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.