AUR cere retragerea lui Dîncu

Preşedintele AUR, George Simion, i-a cerut, luni, premierului Marcel Ciolacu să îl retragă „de urgenţă” de pe lista candidaţilor PSD-PNL la alegerile europarlamentare pe senatorul Vasile Dîncu.

„Trebuie să spargem această linişte mormântală care a cuprins partidele politice şi Parlamentul de două săptămâni. (…) Nu ne lăsăm până nu demascăm toate iţele statului paralel, vom lupta împotriva acestor aranjamente. Dacă ei nu vor, noi o vom face. Un ultim apel către Marcel Ciolacu: să îl retragă de urgenţă de pe lista europarlamentarilor PSD-PNL pe Vasile Dîncu, omul care a fost şi este în continuare aproape de generalul negru Florian Coldea şi implicat în toate guvernele, în toate dedesubturile statului paralel”, a declarat George Simion în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

6 Comentarii

 1. Stoooop! Ai zis „generalul negru”. Discriminare! Discriminare!! La CEDO cu tine. Huo.
  Formularea corecta politic era „generalul ne-alb”.

 2. Vasile Dincu nu vrea Romania in Razboi. Asta e sigur…Caldararu cu nume de AUR vrea Romania in Razboi pentruca el a venit cu minciuna Basarabia e Romania. De la astfel de minciuni s- a nascut razboiul din Ucraina, la fel ca in anul 1940, cand plecand de la aceeasi bazaconie a fost impinsa Romania in Razboi…George Simion este parte din cele mai negre specimene politruce din Romania, legionaroizii.

 3. daca AUR E CURAT, de ce nu cere public, in parlament sau intanță amanarea alegerilor si lustratie???

 4. @ axon 16:16
  Votezi PeZeDeaua ?
  Și eu, măR❤g…
  ……[RumburKK- lingău PeZeDici IliciEZcian conZacrat – RumburKK]……

 5. DACĂ AR FI DUPĂ MINE
  ,AȘ DESFINȚA TOTE PARTIDELE.DE CE?TOȚI SÂNT NULITĂȚI.ROMÂNILIR,FRAȚI ROMÂNI.VOTAȚI NU,ORI CUM VOTU VOSTRU E .,FURAT.NU VĂ M AI DERANJAȚI CU VOTATU NULITĂȚILOR CARE SE ÎMBOGĂTESC PE SPINAREA NOASTRĂ.STAȚI ȘI VEDEȚI CUM ASISTAȚILOR LI SE MĂRESC .,NEMUNCA.ADICĂ LI SE VOR MĂRI.,LENEA….MERGEȚI LA VOT.VOTAȚI ROMÂNILOR,NULITĂȚILE TĂRII.,AUR,PSD,PNL,PPUSL,USR,FORTA DREPTEI.MERGEȚI ROMÂNILOR ȘI FACEȚII M AI BOGAȚI DE CÂT SÂNT.👍👍👍👍MERGEȚI LA VOT.VOTAȚI NULITĂȚILE CARE VĂ VOR.,.,EXTERMINA.

 6. AUR,AUR,AUR.PNL.PNL.PNL.PSD.PSD.USR.USR.PPUSL.PPUSL..FORTA DREPTEI ETC,ETC.CEREM,CEREM.CÂT DRACU SĂ MAI CEREȚI,DROGAȚILOR,PANARAMELOR.CINE VA VA VOTA SĂ ÎȘI MERITE SOARTA BOGABOȚI DRACU CE SÂNTEȚI.HUO,HUO.NULITĂȚILE DRACU.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.