AUR s-a dat în stambă în fața AEP (foto)

AUR s-a dat în stambă în fața AEP. Mai mulți membri AUR, printre care și George Simion, au protestat în fața sediului Autorității Electorale Permanente față de posibilitatea comasării alegerilor. Nimic ieșit din comun, însă cei de la AUR au afișat mesaj obscene pentru „cuplul Nicu și Marcel”. Profitând de faptul că protestul este organizat pe 14 februarie, zi în care în întreaga lume aproape se sărbătorește iubirea, participanții au avut mesaje aproape obscene.

”Știm că vă iubiți, dar nu ne f…ți votul!” sau ”Valentine s gay!” sunt doar două dintre mesajele postate de protestatari.

sursa foto capturi FB Aur

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

17 Comentarii

 1. Grupul huliganilor. Romani, mergeti la vot si eliminati ipocritii din politica. Nu va luati dupa trompete.

 2. …cei care au afisat chestiile alea nu erau membri aur, erau cei peste 150 de primari si consilieri locali si judeteni de la psd si pnl care s-au alaturat protestului…si care se vor inscrie in aur la sfarsitul mandatelor…

 3. Asa vad viitorul Romaniei cei care se uita la OTV, la nasul finului SMTion. La orice iesire pe strada vedeti dimensiunea votului pentru aceasta constructie din Dumbrava Minunata a padurii din Baneasa. La Suceava erau 300 shutzi adusi cu autocarele din tara. Ei spera sa shuteasca 70% din voturi !

 4. Bună bă!…de la cuplul celebru Decebal și Traian, acum avem după două mii de ani un alt celebru cuplu…!…

 5. Totuși, parlamentarii sunt in perioada activităților din teren in tara și străinătate, și Simion aste tot activitate politică doar că e în România! Fiecare face activitate în felul său! Circ fac toti pe unde merg și apuca sa faca, mincinosi sunt laolaltă, de ce ne mirăm?

 6. Nu inteleg de ce sunteti nemultumiti ca astia au spus chiar adevarul-Marcel si Nicu-LOVE.Ce sunteti invidiosi…
  Chiar astazi,primarul pesedist ,socialistul de dreapta miliardar din functii publice,Negoita .cu tricolorul primariei pe el,oficia o casatorie intre doua iubarete.Spunea el ca e doar un gest simbolic si ca el face ce doreste in timpul liber.Nu e chiar asa cand umbli cu stampila primariei in buzunar si cu tricolorul pe burta.Atunci esti ….OFICIAL.
  Daca pun in oglinda cele doua actiuni ii dau dreptate galeristului si sustinatorilor sai.
  Ce oameni,ce caractere pe la politrucii astia.Negoita pesedistul i-a dat si propria nevasta buzoianului revolutionar.Sa mai spuna cineva ca nu sunte bine integrati in epoca Caligula.
  Ori pesedeii si bratienii basisti ne cred tampiti si fac ce vor,ori chiar suntem tampiti si ii lasam sa ne faca ce vor.Mizez pe a doua varianta.

 7. A intrat Circul in oras,clownii si retardatii natiunii,capete seci care chiar cred ca le merge

 8. Stanga cu dreapta, oricum pare tot impotriva naturii ! Treaba e ca Natura e populatia Romaniei !

 9. Îl așteptăm pe Liiceanu să ne explice cum acel „f….i” este mesaj politic, nu obscenitate.

 10. Iar au fost prinsi doi popalai, unul din Satu-MAre si unul din Maramures cu pedofilia in mana. Mijto !

 11. ….ai vazut ce baieti destepti?…ei nu au fost in peru, inca mai au ce sa tina-n mana…cu sinceritate, cred ca vor sa se converteasca, sa treaca sub pulpana papei-ce exprimare potrivita, este?-care este sustinator declarat al acestor comportamente…ce ma mira pe mine?…ca nu auzim nimic de astia care nu au nici macar voie sa se insoare, papistasii papei…ei, nimic, nimic?…sau este subiect tabu, numai unii sunt cah, intamplator ortodocsii, iar ceilalti sunt castrati, amputati, nici degete, nici limba!…oricum, preotii au inceput sa aplice politicile impuse de licurici, nu vad de ce tre sa-i criticam…

 12. Orice substerfugiu merită folosit pentru a limita ascensiunea ticalosilor AUR,SOS.Drumul dezvoltării românilor este împreună cu Europa,nu cu Rusia sau China.Analfabetismul funcțional în masă de cetățeni își spune cuvântul .Mesajele extremiste ale unor saltimbaci scârboși ca Sosoaca ori Simion trebuie sub orice formă ironizate și omorâte în fașă.

 13. Eu nu pricep și pace! Ce-i face pe unii pompălăi să voteze cu psd și pnl? Sunt mulțumiți cu situația țării?

 14. Cotidianul si-a pierdut complet simtul umorului.
  Prefera stilul… cu parul in fund.

  Gluma!!

  Seriozitatea nu consta in batosenie pompoasa ci in substanta a ceea ce spui. Substanta mitingului AUR e corecta. Are Cotidianul ceva de spus _cu miez_ despre asta sau nu?
  Pe de alta parte, substanta unora promovati aici (Marga) e nula dpdv _politic_ (precum materialul de 13000 de cuvinte in care pomeneste ‘libertatea’ de 13 ori fara sa spuna _nimic concret_ despre restringerea ei in Romania; 21 octombrie), iar a altora e mincinoasa (Serbanescu, Tarziu ‘cirtita rusa’, 29 ianuarie).

  Cotidianul arunca substanta de dragul formei.

  Daca ziarul e contra AUR, foarte bine.
  Rezervorul cu detractori e destul de mare pentru ca picatura lui de moralism agresiv sa nu mai conteze. Trebuie sa gaseasca ceva mai inteligent – mai _cu substanta_. De balarii ‘cu finete stilistica’ e plin discursul public…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.