AUR: Ștefan Godei a fost consilierul lui Firea

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, o acuză pe Gabriela Firea de minciună, după ce aceasta a susținut într-un comunicat de presă că Ștefan Godei „nu a fost șoferul ei”, ci doar „a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial”.

Nu poți angaja un consilier personal la cabinetul tău parlamentar pentru a-i „deservi pe alții”. Godei a fost consilierul ei, spune Târziu.

„După ce în presă au apărut informații că Ștefan Godei a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul ei senatorial în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, actualul ministru al Familiei încearcă o răsucire din vârful tălpilor, susținând că Godei nu a fost șoferul ei. Nu a fost șoferul ei nici la Primăria Capitalei, nici la cabinetul senatorial, ci doar „a deservit pe alții”.

Pe care alții? Acestea sunt minciuni sfruntate. Ai ajuns la Primăria Capitalei, l-ai luat cu tine, l-ai angajat într-o funcție publică. Ai ajuns senator, l-ai luat cu tine, l-ai angajat consilier personal. Toate informațiile arată că l-ai cunoscut foarte bine pe acest Godei, că l-ai luat mereu cu tine, că l-ai plătit, că l-ai ținut în brațe. În mod clar nu a fost doar șoferul tău, ați fost mai apropiați decât atât: a fost colegul tău de partid și consilierul tău personal. Tu i-ai creat un sentiment greșit de impunitate și așa au fost posibile toate ororile din căminele groazei”, a subliniat Claudiu Târziu.

Ministrul Gabriela Firea a precizat, într-un comunicat de presă, că Ştefan Godei, inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov, nu a fost vreodată şoferul său, nici cât a fost primar al Capitalei, nici în perioada mandatului de senator. „Nici la Senat nu a fost şoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, aşa cum a făcut-o în toate instituţiile unde a activat”, a susținut aceasta.

Ce scuză puerilă azârle Firea: Godei „nu a fost șoferul meu”. Dar a lucrat și la cabinetul ei de senator!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

18 Comentarii

 1. Nu a fost al ei dar a fost al colegilor din cabinet! Oookeee! Erau in familie la cabinet, asa ca, usor cu pianul pe scari, se sparge la prima suflare madam firea.

 2. Fii Rea!!!Cum naiba a ajuns ființa asta inumană să conducă jocurile chiar în cel mai depravat și antiromânesc partid PeeSeeDeee?

 3. Pe Fii-Rea n-ai cum s-o acuzi de minciuna, e suficient sa te uiti la ea, nu apuci sa deschida gura ! Asta e prea Tardiv …

 4. Firea minte la fel cum si respira ,avind un tupeu,inpertinenta si obraznicie iesite din comun .Incercati din curiozitate sa o contraziceti cu ceva pe madam Firea si veti vedea cascadele de acuze venite asupra D-vs.Daca nu ar fi avut caracterul asta ,nu ajungea atit de departe in politica romaneasca.

 5. Daca d-na Firea este vinovata , avand atributiuni de control in aziluri , atunci , logic , inseamna ca are si atributiuni si pentru control in spitale ?! Nu stiu si nu tin partea nimanui , pur si simplu ,doar, ma intreb ! Mai cred , ca primarul Pandele este vinovat pentru ce se intampla in „parohia” lui ! Cert este ca traim, cu adevarat, intr-o tara esuata ; nici vorba de „Romania Normala” ! „Pe afara-i vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!”

 6. Firea a reusit pein tupeu maxim. Era la Antena si-si intrerupea interlocutorii cand tocmai aveau ceva mai interesant de spus. Ulterior am remarcat aroganta si mai apoi furia cu care s-a napustit asupra lui Carmen Dan si a sefului ei de partid. Nu s-a potolit decat cand i’a vazut distrusi. Si mai are tupeul sa faca pe credincioasa.

 7. Deci asta vroia sa zica Tanar si Nelinistit,defapt era amantul lui Firea.Asta da COȚĂIALA la nivel înalt.??

 8. – firaoglu turcita riminala de la esede
  – primul al doilea și al treilea parlament ilegitim
  – urmează al patrulea parlament ilegitim

 9. AUR este viitorul in RO iar acest rebut uman Firea trebuie dusa la puscarie cu libidinosul de barbat ul ei

 10. linga Firea trebuie puse si alte de sex feminin ca sa nu le spunem altfel: Turcanu, Udrea, Gorghiu, Veorica, analfabeta lui Baselu.etc. Toate strecurate in politica, cum si de cine? Boala de care sufera mai toti politicienii de la noi se cheama parsivism.

 11. La mintea sa de userist (USR=AUR la capitolul inteligenta artificiala), baiatul asta mare nu pricepe un lucru elementar: un sofer este al lui Tarziu (nume care spune totul) daca este platit de Tarziu din banii sai. Soferul ala a fost al institutiilor pe care le-a deservit si care i-au achitat salariul legal. Un ales al neamului ar trebui sa vorbeasca intotdeauna in cadru legal si nu dupa ureche ca atunci cand intarzie prea mult la spritz. Sosoaca stie ce spune atunci cand se refera la acesti guralivi de doi lei.

 12. Don Juan DeMarco ne invata ca o femeie se descurca mai bine cu doi barbati de 25 de ani ,decat cu unul de 50 de ani..Ochii vad,inima cere ,ce sa vada Blonda Sarmancur la Pandele ,prostit de autosatisfactie pe mare, acum pe bune,puneti-va in situatia ei,o casa cu interioare kitsch,la doi pasi de lagarele de batrani se plictisea toata ziua si a angajat un maseur ,pentru umeri in special ,ca la fundul incordat servea arcuri de canapea

 13. Firea și soțul ei sunt complici ia PSD pt că o ține în brațe sunt si ei complici …dar să nu uitam si de PNL

 14. Asta-i clasa politica din Romania, niste inculti avizi de bani organizati in clanuri, protejati de „justitie”! Si nu e singura! Uita-te la Turcana, la Salteluta, la Catu, in sport la banditul de Dragomir, toti unul si unul!

 15. De dragul propagandei desantate si ordinare, dl Tarziu este cam „tarziu” si la minte. Cum poate un neica nimeni, sofer, sa fie consilierul unui senator? Poate fi ordonanta, sluga, baiat de pravalie, dar nu consilier!

 16. Tot „proasta si obsedata sexual”, ai ramas fa Doina Oltului!! Tu esti femeie?

 17. tot mai clar se vede >SCOPUL `HACȚIUNII-KWJ+HELVIG+DRULĂ+USR-+PRIN ELIMINAREA POLITICĂ A D-LUI BUDĂI,FIREA,PANDELE,ȘI VOR MAI URMA ESTE RUINAREA PSD-PSD ȘI TRANSFORMAREA LUI ÎNTR-O ANEXĂ USR-ISTĂ,KWJ VA DECLARA STAREA DE NECESITATE-CIUCIU ALEGERI LA ANU- ROMÂNIA ÎN RĂZBOI CU RUSIA —ȘI APOI DEZMEMBRAREA ÎN FUNCȚIE DE CINE CÂȘTIGĂ!!! A SE URMĂRI MAREA APROPIERE TURCIA-HUNGARIA,BULGARIA -SERBIA;UCRAINA -TURCIA! IAR DE VA CÂȘTIGA RUSIA CÂTEVA VARIANTE 1)FĂRĂ ARDEAL ȘI DOBROGEA ȘI POATE ȘI OPARTE DIN BANAT,; SAU PUR ȘI SIMPLU -REFACEREA ȚĂRII DUPĂ MODELUL 46-60 NOI LE DĂM PORUMBUL EI NE IAU GRÂUL!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.