Australian Open. Sabalenka sau Coco Gauff!

Jucătoarea belarusă de tenis Aryna Sablaneka, numărul 2 mondial, îşi continuă cursa de apărare a titlului la Australian Open. Sabalenka a reuşit să se califice, marţi, în semifinalele acestei competiţii.

Aryna Sabalenka (25 ani) a reuşit să o învingă în două seturi, cu 6-2, 6-3, după doar 71 de minute de joc, pe cehoaica Barbora Krejicikova, cap de serie numărul 9 şi campioană la Roland Garros în 2021.

Sabalenka o va avea ca adversară în penultimul act de la Australian Open pe tânăra americană Coco Gauff, numărul 4 mondial, care a dispus la rândul ei, cu 7-6 (8/6), 6-7 (3/7), 6-2, de ucraineanca Marta Kostiuk (37 WTA).

Gauff, în vârstă de 19 ani, campioană la US Open în sezonul trecut, va disputa cu această ocazie prima sa semifinală la Australian Open.

Duelul dintre Aryna Sabalenka şi Coco Gauff este o reeditare a finalei de anul trecut de la Flushing Meadows, câştigată de americancă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.