Presa locală zice Autorizația pentru metroul lui Boc emisă ilegal

Consiliul Judetean Cluj a emis autorizația de construire pentru proiectul metroului în regim de urgență, scrie Gazeta de Cluj. Emiterea acestui document este mai curând o declarație politică electorală pentru a capitaliza politic în jurul lui Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a primarului din Florești, Bogdan Pivariu, și a lui Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, toți candidații PNL. Însă, emiterea acestui document a fost făcută ilegal. Legea spune că nu se poate emite o autorizație de construire fără o aprobare anterioară a Planului Urbanistic Zonal.  În mod normal, Inspectoratul de Stat în Construcții și Prefectura Cluj ar trebui să atace documentul în instanță.

 Legea prevede că regimul de urgență este impus de calamități naturale, dezastre, lucrări de intervenție la monumente istorice.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 17
Author

10 Comentarii

 1. Păi… nu e suficient că Boc este o calamitate 100% ????
  Toată România ştie asta de muuult …

 2. Înțelegeți oameni buni, nu primarul sau președintele consiliului județean face sau executa lucrări! Intenționat se confuzează, se induce confuzia in mentalul colectiv ca ei au făcut, fac și vor face! Un rahat de semnătură contra unui procent parandarat din fiecare afacere cu dedicație primesc acești hoituri mincinoase de lux și NU ei fac, așa cum mănâncă rahat! Muncitorii și șeful de șantier face, execută lucrări, boii de lux din politica românească doar încasează parandarat și se lauda cu lucrarea altora pentru a fi votați de cetățeni!

 3. parere…, bine zis!
  De ce ar costa km de autostradă atît de mult cînd în afară de bitum, ceva ciment și muncă nu ai nevoie de nimic? Cam la fel la metrou.

 4. sincer sa fiu, de cand am auzit prima data de proiectul de metrou de la Cluj m-am gandit ca autorizatia o sa fie o facatura… nu ma mira

 5. @parere…”Un rahat de semnătură”

  -GRESHIT,
  semnătura aia e SEMNATURA POPORULUI,
  facem adică furăm.

  („primaru” e un diavol
  care imprashtie nenorocirea,
  „ajutoare sociale”,”proiecte”,”subventii”,”salarii”,
  facem si dregem,
  asa au ajuns cam toti DAMNATI)

 6. @parere…

  „ceausescu a făcut…”
  se vor duce sa-l felicite:
  -DIRECT IN IAD!

  (pare un fel de „cultul Făcătorului de Bine
  că doar nu de Rău:
  eroul ăla care le ….in locu lor!)

 7. La ce viteze folosesc ardelenii, problema nu e daca si cand se va face metrou la Cluuuj. Problema e cat va face metroul de la cap la cap. Sper sa inhame ceva melci pe post de locomotiva. Daca reusesc sa-i prinda in cele din urma.

 8. Adica banii miticilor merg pentru o investitie ilegala? Mare si tare este securitatea tarii, pardon , a celor din Cluj!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.