Autoturisme Dacia chemate în service

Mai multe autoturisme Sandero și Jogger vor fi chemate în service din cauza unor probleme întâmpinate la transmisia manuală, scrie Profit.ro.

Inițial raportată de publicația L’Argus, campania cu codul EEB3 vizează mai mulți proprietari ai acestor modele, care au primit notificări pentru a se prezenta în service în vederea unei actualizări de software.

Este vorba despre toate unitățile de Sandero 3 și Jogger echipate cu transmisie manuală, fabricate între lansarea celor două modele și data de 16 februarie 2024. Această campanie acoperă atât vehiculele produse în România, la fabrica din Pitești, cât și cele produse în Maroc, la Tanger.

Este important de menționat că această campanie nu este oficială, așa cum sunt cele care vizează probleme de siguranță sau poluare. Prin urmare, dacă ați primit o notificare, nu sunteți obligat să vă prezentați imediat la service.

Aceasta va fi o pereche de pantofi pe care fiecare bărbat trebuie să o aibă în 2024!Archstride

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. dacă ați primit o notificare
    nu o prezentati la assigurator,
    cu alte cuvinte:
    -criminalitate corporatista!

  2. Probleme la „transmisia manuală!”…adică la pedale..?..s-a rupt lanțul de la transmisie 🤣…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.