Avalanşă de mari dimensiuni la Bâlea Lac (foto)

Salvamont Sibiu a anunțat joi că o avalanşă de mari dimensiuni s-a produs la Bâlea Lac. ”O avalansa de mari dimensiuni a avut loc la Balea Lac in urma ultimelor ninsori. Din fericire nu au existat victime. Reamintim turistilor ca riscul de avalansa este 4 din 5 si nu recomandam practicarea sporturilor de iarna in zona!”, au transmis reprezentanții Salvamont Sibiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.